perjantai 26. elokuuta 2011

Kepparit kunniaan!

Keppareilla leikkiminen on oiva harrastus. Se kasvattaa kuntoa ja pitää yllä mielikuvitusta! Ja videoina... No, harva asia on hassumpi kuin pukitteleva keppari. Nämä kepittäjät kumminkin saavat osansa kakkaa niskaan ja siksi halusin tehdä tämän videon. Kunnian osoitukseksi kaikille keppariharrastajille.

Luonnollisesti olin itse liian vanha päänäyttelijäksi videolle joten siihen suostui keppariharrastaja Milla. Hevoseksi valitsimme Sade suokin, sillä Millalla oli aivan sateen näköinen keppari tallissaan.

Itselläni ei ollut pentuna kepparia vaan näkymättömiä hevosia joilla laukkailimme pitkin metsiä. Lisäksi leikimme Penny's pony Club hepoilla. Pienillä muovisilla ukkeleilla ja poneilla joista olen lähiaikoina nähnyt useammankin kerran unta. (?) Tästä syystä "pennari" aiheinen videokin SAATTAA olla tulossa.

Lukijat! Vaikka leikkiaikanne olisi jo ohi, säilyttäkää sen kauden luova mielentila!


4 kommenttia:

 1. Tosta videosta tuli mieleen ihan mun puuheppa & keppari leikit reilu 3 vuotta sitten ennenkuin sain oman aidon hevosen :D ! Oli ne kyllä mahtavia aikoja. Ja korvasivat kyllä täydellisesti oman hevosen vaikkei niitä tarvinnu hoitaa 24/7 mutta tuli niitä silti hoideltua sillee, outoa tällee jälkeenpäin ajatella ! Mutta keppari harrastelijat kunniaan täältäki päin ! :)

  VastaaPoista
 2. Hei me leikittiin kans noilla Penny's Pony club-hahmoilla! :D Ja näkymättömillä hevosilla, puuhevosilla, keppihevosilla jne. Mut näkymättömillä eniten :D

  VastaaPoista
 3. Hieno video! :) Kepparit on kyllä hieno harrastus, itselläni oli semmonen puuheppa jota aina innostuksen iskiessä kuin oikeaa enkä tuntenu itseäni yhtään tyhmäksi vaikka homma loppui vasta siihen, että sain semmosen 500-kilosen lihaisan keppihepan korvikkeen. :D Ja tämä ei tapahtunut mitenkään erityisen nuorena...

  Hyvä harrastus, joka opettaa paljon ja pohjustaa oikeiden hepojen kaa touhuiluun. :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen harrastanut ja harrastan edelleenkin (:
  En vain tykkää sukka keppareista ellei niitä ole ihan suunniteltu...

  En siis osaa ommella :(

  VastaaPoista