maanantai 15. elokuuta 2011

Kuvaamisen riemua!

Yleensä päivittelen videoita Youtubeen harvaksillaan, parin viikon välein, mutta nyt tuli pieni buumi koska olin Heidin luona kylässä ja innostuimme leikkimään kameroilla oikein isolla innolla. Viikonlopun tuotoksena tosiaan olivat videot Black & white self portrait, Creatures of the night ja tämä Camera day.

Tässä videossa sitten on sitä suurta (järjellistä?) kuvauspaikka huumoria joka Black & White videosta puuttui. Koetin saada ääniä mahdollisimman selkeiksi mutta koska (edelleenkään) mukana ei ollut kunnon mikrofoonia ja osan aikaa taustalla metelöi isohko autotie tuotos ei ole paras mahdollinen. Liekö se siltikin parempi ettei kaikkia Ellan kommentteja kuule... Mietin pitkään ja hartaasti olisiko tietyt sanat ollut syytä korvata "piip" äänellä mutta päädyin tähän aitoon ratkaisuun.

Tässä myöskin näkyy kuinka suuresti kaikki kärsimme (tyhmyydestä) taiteemme vuoksi. Jokainen meistä oli hameessa ja hepposissa kengissä rämpimässä nokkospuskissa itikoiden jyystäessä ihoa.

Koirat videolla ovat Sira sekä sen pentu Saaga sekä pikkuinen musta Suni hauva. Koirakuvia videossa ei ole, mutta niitä voi katsella lisää osotteessa: http://www.samettienkelin.galleria.fi/kuvat/

Nyt kysymys. Koska en saa paljoa kommenttia kuvausvideoista Youtubeen enkä hevostalli.nettiin olisi kiva tietää niistä mielipiteitä. Onko niitä kiva katsella? Tahtoisitteko tarkempaa tutoriaalia valojen toiminnasta tai kuvien editoinnista? Vai onko tälläiset yleiset koosteet kivoja? Katotteko ylipäätään näitä kuvausvideoita? Kaikkia videon kuvia voi tutkailla tarkempaa yllä olevasta linkistä tai Heidin blogista http://valojenjavarjojentarinoita.blogspot.com/.

9 kommenttia:

 1. Kysymykseesi yksi vastaus. Minä tykkään ihan hirveästi katsella näitä making of-videoita. Etenkin, kun Heidin kanssa myös olen yhteyksissä ja hänen töitään seurailen, niin on mielenkiintoista ja hauskaa katsella myös näitä tekoprosesseja. :) Kiitos näistä!

  VastaaPoista
 2. .milla

  Mietin toss yks päivä, että mitähän siitä tulis jos meidät kaikki kolme saatetteisiin samaan tilaan yhtäaikaa kameroiden kanssa. =D

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista! Ja yhteisporojektit on mulle aina mieleen kunhan vaan saadaan ajat sopimaan! Mitä enemmän kameroita sitä siistimpi soppa. Eiku... :D

  VastaaPoista
 4. Itse tykkään valtavasti kaikista kuvausvideoista, niitä on todella kiva katsella ja jatkossa katselen kyllä ihan mielellään lisääkin. (:

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla. :) Heidin kanssa siis jatketaan samaa rataa.

  VastaaPoista
 6. Tulisi ainakin paljon kuvia jos ei mitään muuta. Scheissea ja ehkä jotain hyvääkin XD

  Ensviikolla Sonja messiin vaan jos aikaa on ;)

  VastaaPoista
 7. Missä päin asustelet? Itte majailen Porin lähettyvillä.

  VastaaPoista
 8. Tampereella, mutta ensiviikolla (pe-su) olen suuntaamassa Vaasaan Heidin luo :)

  VastaaPoista
 9. Oivoi. Nyt ei osaunut aikataulut ihan yhteen. :( Mutta kyllä me vielä jossainvälissä päästään kuvaamaan!

  VastaaPoista