tiistai 16. elokuuta 2011

Pelataan hevosteurastusta!

Elikkä let's play horse slaughter.
Ensiksi tarvinnee selventää mitä on Let's play eli lyhyesti lp. Se on youtube genre jonka kohdeyleisö on pelifriikit jotka ovat liian laiskoja edes itse pelaamaan mutta haluavat nauttia pelien jännityksestä. Eli joku, meidän tapauksessamme nimimerkki ChronoGear, http://www.youtube.com/user/ChronoGear pelaa jotakin jännittävää peliä, juontaa sen päälle ja laittaa tubeen laiskiaisten pällisteltäväksi. Nämä ovat tietyissä piireissä todella suosittua ajanvietettä ja esim Chonolla on jopa 8155 tilaajaa! Siksi yllätyinkin iloisesti että hän suostui mukaan ääliömäiseen projektiimme.

Mukaan sain houkuteltua myös ssjfry14  http://www.youtube.com/user/ssjfry14 pelaajan joka sävelsi harrastuksekseen ja hänen käsialaansa ovat pelin musiikit.

Päähenkilöksi kuvauksiin suostui Heidi ja hyvin hän roolinsa veti.
Itse päsmäröin kuvaajana sekä "ohjaajana". Kuvaus tarvitsi suunnitella tarkkaan kuin tanssi jotta se toimisi lopullisessa teoksessa saumattomasti. Jokaisen otoksen oli onnistuttava kerralla tai pelin "jatkumo" menisi rikki. Siksi niitä tarvitsi harjoitella ennen kuvaamista.
Mukana kuvassa hyppelehti myös Miina, Mira ja Nea. Still kuvat ovat Ellan napsimia.
Sitten heitätte kolme kertaa kakkaa...

...ja kaadutte kuolleina lantakasaan.

Kuvausharjoitus.

Heidi tappaja.


Kuvaukset kestivät noin pari tuntia.
Sitten alkoi armoton editointi. Jokaisen lentävän kikkareen animoimiseen meni 15-30min ottamatta huomioon tähtäysrinkulaa joka oli kokoajan kuvassa liikkumassa ja muita heiluvia osia videossa. Monesti meinasi hermo mennä mutta pienen tauon jälkeen jaksoi taas. Heidi avusti alun valikossa mahtavine Photoshop taitoineen.
 Lopulta valmis teos lähetettiin Chronolle joka juonsi sen ja lähetti taas minulle. Sitten vain lataus nettiin ja jännityksellä tarkistelemaan kestääkö katsojien huumorintaju tälläistä roskaa... Kommenteista päätellen, hyvin kesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti