maanantai 29. elokuuta 2011

Työ ja harrastus lyö kättä.

Joskus sitä pääsee tekemään kivoja asioita töissäkin. Eräänä lauantaina matkasinmme Rekikoskelle... öööhh... tarkemmin en muista minne... jonnekkin päin Huittista kuvaamaan kehitysvammaisten ratsastusta. Editoinnissa minulla ei tässä ole osaa mutta kuvailin pitkät pätkät hevosia ja ratsastusta ihan kuin vapaa-aikanakin tekisin! Siitä syntyi tämä Päivä rekikoskella video.

Jos lukijoilla on kiinnostusta katsella enemmänkin kehitysvammaisten videoita (jotka muuten ovat osa aivan hulvattomia) voin niitä tänne linkitellä. Omatoimisestikkin niitä voi katsella osotteesta: http://www.youtube.com/user/MEdiaaKAikilleTV


8 kommenttia:

 1. Mä toivon että nauran kohta kun katon tuon videon :D Hyvä blogi siulla (;

  VastaaPoista
 2. Voi harmi. :( Tää ei ole kovin hassu video. Laitan joskus hauskempia.

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva video ja toi hyvin esille vammasisratsastusta! Henkilökohtaisesti en ihan "normaalina" ratsastajana kyllä tykkää Rekikosken opetuksesta, mutta toiminta, jota he tekevät kehitysvammaisten kanssa on hienoa.

  Olisi hienoa nähdä samantapainen video myöskin Huittisissa sijaitsevasta Tuorin ratsutilasta, jossa järjestetään hieman erilaista ratsastusterapiaa. Siellä olen monta vuotta itsekin käynyt tunneilla ja ollut avustamassa myös terapiassa ja hienoa työtä tehdään sielläkin :)

  VastaaPoista
 4. Tarvitseepa ehdottaa tuota Tuorin tilan talliesittelyä johtajaihmisille joskus. Kiitti vinkistä. :)

  VastaaPoista
 5. Todella mielenkiintoinen video! :)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen video! Olen itse ollut monesti avustamassa vammaisratsastuksesa, ja aina tulee itsekin hyvälle mielelle kun näkee ne hymyt ja onnistumisen kokemukset :)

  VastaaPoista
 7. Hienosti tehty video :) Lapsuudenystävä on kehitysvammainen ja todellinen ruusukehai, joten en ihmetellyt kun hänkin vilahti tällä videolla :) Pieni se on maailma...ovat kyllä taitavia ratsastajia! Yllätyin kun kävin sen kaverin kanssa tallilla ja kuinka hyvin ne ratsastikaan, ennakkoluuloja toki oli mutta aika hyvin karisivat siinä.

  VastaaPoista
 8. Pieni on maailma ja suomi tosiaan. :D

  VastaaPoista