perjantai 16. syyskuuta 2011

Kopiointia

Monesti kysytään, mistä saan ideat videoihini. Siihen on vaikeaa vastata. Vaikka mistä. Mutta yksi iso ideariihi on youtube! Kun näen hyvän videon tai kuulen loistavan musan, alkaa mielikuvitus laukata.

Usein videon idea muhii päässäni monta kuukautta, se selkenee ja vahvistuu kunnes on toteutuksen aika. Tietenkään tätä prosessia en käy joka videon kohdalla ja joidenkin videoiden idea on heti syntyessään niin selkeä että sen voi suoraan kuvata.

Esimerkiksi idean Envy videoon sain tästä Devil may cry pätkästä:En pelkästään musiikkia kopioinut vaan muitakin elementtejä videosta. Mahdatko löytää ne?

Envy oli muutenkin haastellinen sillä taistelukohtauksen suunnittelu oli kuin tanssia olisi ohjannut. Kaiken piti mennä samalla tavoin ja useasta eri kuvakulmasta. Mutta tytöt vetivät roolinsa loistavasti! Eräässä kohtaa sain jopa raipasta naamaani kun tungin kameran kera liian liki actionia. Lisää tietoa videosta löytyy Making of nimisestä pätkästä sivultani.
Tälläisiä "youtube inspiroimia" videoita on useitakin. Kiinnostaako teitä nähdä innostusten alkulähteet vai jätänkö vaan sanojen varaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti