tiistai 27. syyskuuta 2011

Ratsastustunti

Yksi suosituimmista videoista joita olen tehnyt.

Juoneltaan video on oikeastaan aika kamala. Se kertoo omakohtaisista kokemuksista ratsastuskouluilla ja tavallisessa koulussa joita jouduin käymään läpi. Epäpäteviä opettajia, talli- ja koulukiusasta, mustasukkaisia hevosen hoitajia, liian haasteellisia ratsuja, varkauksia jne. Kyllä lapsuus oli kamalaa aikaa...
Omia tuntoja sitten purin tähän videoon ja ihan hauska siitä tuli, kuten toivoinkin.

Tähän videon suunnitteluun itseasiassa pistin asioita hiukan paperillekkin. Kuka joutuu kohtaamaan minkäkin onnettomuuden jne. kun näyttelijöitä oli kumminkin melkoinen kaarti.

Mielestäni videossa on hyvä läpileikkaus ratsastuskoulu ratsuja. Laiska poni, honkkeli ex ravuri, jääräpäinen shettis ja se ylipirteä touhottaja. Tapahtumat saatiin näyteltyä niin että käskin kaikkia ratsastamaan huonosti. Esim. Laiska Urpo poni olisi tarvinnut raippaa jota en antanut ja ylipirteän ponin ratsastajalla oli käsky tippua jokaisesta ponin kepposesta. Kunhan vaan ei satuttanut itseään. Shettiksen päätös mennä piehtaroimaan ratsastaja selässä oli sen ihan oma joka onneksi saatiin nauhalle.

Video on ollut niin vakuuttava että olen saanut muutaman haukku viestin (ulkomaalaisilta) joille kyllä selitin että kaikki on näyteltyä.

5 kommenttia:

  1. Tää on ehdottomasti yks mun suosikkivideoista koko tubessa, ihan mahtava! :D

    VastaaPoista
  2. Aivan loisto video, jolle aina vain jaksaa nauraa. Ihan ykkössuokikkeja sun videoista. Ja kun vaan mietinkin sitä kohtaa, jossa Upi yrittää kiivetä sen jättiläisesteen yli (noin 1:20), repeän nauramaan, olin sitten missä hyvänsä. :D Selitä siinä sitten muille mitä nauran..

    VastaaPoista
  3. Ei saa nauraa kun toinen sentään YRITTÄÄ! :D

    VastaaPoista