lauantai 15. lokakuuta 2011

Ada veneen kuvausreissu.

Ada vene on veljeni Perttu Viljasen käsityönäyte josta olen aijemminkin lataillut videoita eri nimimerkillä. En nyt laita ko videoita tänne sillä saatte nähdä tekovaiheesta pätkiä myöhemmin.

Eräänä syyskuisena päivänä matkustin Vihtiin, Vihtijärvelle kuvaamaan Adan toista uittokertaa. Mukaan tuli ammattikuvaaja Mikko Reinikainen joka näpsi ison tukon mainoskuvia kun minä sohin menemään videokameralla.

Koska Adan ensimmäinen uittokerta oli meressä ja olin sitä myöskin kuvaamassa, yllätyin iloisesti kuinka vähän järvivesi heilutti venettä! Kuva oli paljon tasaisempaa ja horisontin suorassa pitäminen ei ollut ollenkaan niin vaikeaa kuin merivedessä. Merimatkasta video on tulossa myöhemmin.

Musiikin meille tarjosi taas ystävämme ssjfry14. Tämä kappalehan on jo eräässä videossani ollut mutta ajattelin ettei kukaan huomaa... Hups. Unohtakaa siis äskeinen!

Nyt kaikki miettimään sukulaisia ja tuttuja joilla olisi halua ostaa käsintehty puuvene! Aiheeseen pystyy tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.adavene.fi

1 kommentti:

  1. Hieno video ja aivan mahtavan näköinen taivas, varsinkin siinä alussa noin 26 sekunnin kohdalla. Ja on toki hieno venekin!

    VastaaPoista