torstai 20. lokakuuta 2011

Tallityöntekijöille!

Raskas, fyysinen ja toisinaan henkinen työ, hankalia asiakkaita vaikeinen hevosineen. Loimitusta, kuraa, siivoamista ja jatkuvaa ruokkimista. En kadehdi tallityöntekijöiden arkea!

Tämä video kuvattiin ratsutila Tanjantuvalla http://www.ratsutilatanjantupa.tarjoaa.fi/ ja mallina oli Heidi.  http://valojenjavarjojentarinoita.blogspot.com/ Oli kunnon syksy ilma. Piha oli kurassa sekä lisää vettä tuli koko viikonlopun, kuten kuvasta näkyy. Täydellinen kuvaus sää videon ideaan!

Heidi teki tallia tuolloin viikonloppuisin joten minä matkustin Vaasaan kuvaamaan tätä. Kuvaukseen käytimme itseasiassa 2 päivää vaikka videossa käydäänkin läpi vain yksi. Ihan laiskuutta koska emme jaksaneet ratsastaa/kuvata kahta hevosta samana päivänä.

Pieleen pätkässä meni loppukohtaus sillä olohuoneeseen ei saanut riittävästi valoa. Kamerassa näytti vielä siltä, että pystyisin värimäärittelemään kuvan selkeämmäksi, mutta väärässä olin. No, menkööt noin. Tässä siis päivä tallitytön elämästä: The work.

3 kommenttia:

  1. Todella totuudenmukainen video! Tätähän se valitettavasti usein on...

    VastaaPoista
  2. Siinä on kyllä ammatti johon itte en ryhtyisi koska olen aivan liian laiska. :P

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä loistava video, tunnelma aivan oikea ja musakin sopii niin hyvin. :) Mä välillä erehdyn vieläpä haaveilemaan hevosenhoitajan hommista, sais olla koira mukana töissä jne.. Et ihan hyvä välillä muistuttaa itseään, miksi ei sitten kuitenkaan..

    VastaaPoista