sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kummallinen (?) kokeilu...

Varsinkin nuorempana piirtelin paljon sarjiksia sillä teimme kaverini kanssa heppalehteä. Nykyjään piirrän harvemmin sillä en oikein tiedä mitä niillä tekisin. Tässä siis kokeilu yhdistää rakas sarjakuva piirtäminen ja videoiti? Kuinka onnistuin? Ehdittekö lukea tekstit? Kannattaako tälläisia tehdä lisää? Olisiko niille katsojia?

Käännöksissä auttoin Antti ja musiikit tein itse music maker ohjelmalla.


8 kommenttia:

 1. Tykkäsin tästä todella paljon! Tekstit ehti lukea, mutten osannut päättää luenko englanninkielisiä vai suomenkielisiä... ehkä itse tekisin sarjakuvat erikseen suomeksi ja erikseen englanniksi.

  Ja tuon viimesen lauseen olisin ehkä jättänyt pois :D

  Mutta todella koukuttava tuo oli, hienoa! :)

  VastaaPoista
 2. Sarjiksia en kauheesti voi muuttaa kun nää on vanhoja. :/ Siis jos teen lisää tälläsiä. Tähänmennessä on saanut tämä kokeilu hieman ristiriitaista palautetta. Sarjiksia kyllä riittäisi. :D

  Kiitos todella paljon kommentista!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tää oli tosi hyvä, ja tekstit kerkesi lukemaan helposti. Ja viimeinen lause oli just kaiken huippu, palautti jotenkin maanpinnalle hauskasti :D Hienoa piirrosjälkeä ja muutenkin tosi kiva, lisää tällaisia!

  VastaaPoista
 4. Ohhoh, vasta hetken päästä videon loputtua tajusin mitä sarjiksessa tapahtui. Hyi xD Mut oli kyllä tosi hieno ja mielenkiintonen, tekstit ehtis lukemaan :)

  VastaaPoista
 5. HAHA! Todella hauska ja muistuttaa hyvin siitä, ettei ilman kypärää kannata ratsastaa. ;) Hienosti tehty ja odotan lisää tällaisia!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun näin moni on kommentoinut! :) Kyllä sitä varmaan tarvitsee joku sarjis vielä kiskasta videolle kunhan saan aikaiseksi. Kiitoksia kaikille kommentoijille!!

  VastaaPoista
 7. Minä olen kanssa sitä mieltä että viimeinen lause on hyvä niin. Ilman sitä olisi tarina jäänyt vähän auki ja sarjakuvan opetus ei olisi mennyt yhtä hyvin perille. Todella omaperäinen idea, sekä hyvä toteutus, ja omaperäisyyttä arvostan eniten piirtäjässä.

  Terkuin, Jaana :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kehuista ja kommentista. :)

  VastaaPoista