maanantai 21. marraskuuta 2011

Videokilpailun kakkospaikka tuli!

Halusin piirtää toisenkin rotoskopianaisen ja keksimme työkaverini Emmin kanssa tämän idean. Kirjotin aijemmassa postauksessa tarkat ohjeet kuinka tälläisen saa aikaiseksi joten en nyt viitsi uudelleen kertoa. Video kuvattiin ja piirrettiin. Itse esitin perimmäisiä käsiä, Emmi oli pää ja kroppa sekä kesätyöläinen Tiia näppäili laskinta.Videokilpailu Kino union, videoita lakosta kisaan päätimme osallistua kun video oli jo puolessa välissä. http://kinounion2011.wordpress.com/ Tämä tosin aiheutti sen, että nettiin videota ei saisi ladata ennenkuin kisan tulos oli selvä. Siksi noin 5 kuukautta vierähti ennen videon Youtube esiintymistä.

Shokki oli kun sain sähköpostissa viestin että olimme voittaneet jonkin palkinnoista! Niinpä matkasimme porista kotkaan ja toinen sija tuli! Vaude! Saimme diplomit, kukkasia sekä 400€!
Kotka oli ihan mukava kaupunki. Ihmiset pääasiassa ystävällisiä ja lakko taide-elokuvat joita kävimme katsomassa mahtavia! Lopuksi tutustuimme tietenkin Kotkan yö elämään...

No, tässä siis jatko-osa tarinalle "Standard morning": Saanko esittää, "Standard workday".


4 kommenttia:

 1. Morjens. Heitin siulle haasteen, käyppä kurkaamassa blogistani :)

  http://loveandanotherdrugs.blogspot.com/2011/11/haaste-millainen-hevosenomistaja-olen.html#comment-form

  VastaaPoista
 2. hienosti sain melkein linkitettyäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä kerran, tosi hieno video ja 400 euroa!! Wau! :D Olitteks te oikein yötä siellä Kotkassa palkintorahoilla? :)

  VastaaPoista
 4. Oltiin yötä yhen tutun luona. :)

  VastaaPoista