keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Voi kauhistus mitä ratsastusta!

Epäonnistumisvideot ovat kokonaan Youtubessa oma genrensä ja niistä joko pitää ja niiden draagisuus huumoria ymmärtää tai sitten en. Tämä OMG on eräs kiistellyimmistä videoista joita olen tehnyt. Johtuen englannin kielisistä viesteistä joita saapuu tasaisin väliajoin.

Ne ovat pääasiassa kauhistelievia ja niissä ei tunnuta tajuavan tämän aihelajin toimintaa ollenkaan. Että kyseessä ei ole esittely kenestäkään yksittäisestä ratsastajasta, vaan pieni pätkä jonkun tyypin elämästä jolloin kaikki ei mennyt nappiin. Lisäksi moni kuvittelee tämän videon olevan kokonaan minun kuvaamaani joltain yhdeltä kauhealta tallilta vaikka inffoa vilkaisemalla selviää että kyseessä on kooste usealta eri ihmisiltä kokoamastani materiaalista.

Epäonnistumisvideoissa tarkoitus on muistuttaa ihmisille että kaikki tekevät virheitä ja niitä ei tarvitse pelätä vaan asian voi ottaa sille sopivalla huumorilla/kauhulla. Kannattaa myös pitää mielessä että jokaisesta kauemmin ratsastaneesta saisi saman kaltaisen videon tehtyä jos vain kaikki ratsastuskerrat olisi kuvattu.

Tämän videon viesteihin on tullut paljon jopa sellaista kommenttia että olen joutunut pyyhkimään kommentit kokonaan! Kukaan ei hauku ratsastajia minun videossani! :D

Kiitoksia vielä kerran kaikille jotka antoivat kiltisti töppöjään esille tähän videoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti