keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Enemmän hulluja hevoseläimiä

Se nyt vaan on niin rentouttavaa piirrellä ja kuunnella samalla let's playta joten päätin tehdä jatko-osan "Horses gone wild" videolle. Tässä versiossa on enemmänkin lainattuja videoita esimerkiksi Kaktulta . Kiitos hänelle kun putosi niin näyttävästi että sitä oli ilo piirrellä sekä hurjasta pukittelupätkästä.

Tunteja jotka käytin videon piirtämiseen en osaa sanoa, taikka kuvien määrää, mutta aloitin sohertamisen viitisen kuukautta sitten. Jotta mielenkiinto pysyisi piirtäessä yllä melkein jokaista pätkää on muokattu hieman, korottamalla esteitä, lihottamalla ratsastajia tai poistamalla kypäriä tms. lisäämällä kauheaa kauheutta josta sopii järkyttyä.

Muutamasti on kyselty millä piirrustuspöydällä piirtelen. Vastaus on, että ihan hiirellä vain. En ole saanut aikaiseksi ostaa piirustuspöytää. Vaikka ne eivät kovin kalliita nykyisin enää olekkaan.

Alla kuvasarja joka osoittaa kuinka monta kuvaa pelkkään selästä putoamiseen tarvitsee.

Jos jotakuta kiinnostaa kokeilla omaa rotoskopiaa ohjeet löytyy täältä. Suosittelen tätä ajanvietettä niille joilla on kärsivällisyyttä ja intoa piirrellä. Paljon!2 kommenttia: