lauantai 18. helmikuuta 2012

Pahettunut tarina

Olipa kerran pieni poika jolla oli suuri unelma. Poika keräsi ikänsä rohkeutta toteuttaa toiveensa kunnes oli viimein valmis suureen hetkeen...Video kuvattiin luonnollisesti kahdessa osassa. Ensimmäinen pätkä tallilla 9ltä aamulla ja toinen illalla 18.00 studiolla. Ulkona oli oikein kiva ilma, ei liian kylmä ja aurinko ei luonut turhia kameraa häiritseviä varjoja. Onneksi ei myöskään ollut muita katselijoita kuin Hannun, päänäyttelijän perhe. Ylimääräiset olisi saattaneet tuoda herkkään hetkeen lisää paineita.
Molemmat päätähdet, Mramor ja Hannu näyttelivät luontevasti ja syvällä ammattitaidolla. Kuvaukset saatiin siis nopeasti purkkiin ennenkuin kukaan jäätyi kalikaksi hankeen.

Myös studiolla olimme tehokkaita. Saimme puolessa tunnissa aseteltua taustan, valot ja kuvattua kaikki osuudet. Hyvä me! Lisäksi kuvasimme pikaiseen erään toisen videon Heidin kanssa mutta siitä enemmän kun on sen aika.

Jos haluatte katsella lisää kuvia videon tiimoilta hypätää osotteeseen: http://valojenjavarjojentarinoita.blogspot.com/ tai http://poninboxi.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti