maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hevostaidetta videolla

Huomasin että minulla on rutkasti heppa piirroksia ja mietin että niistä voisi tehdä videon. Tietenkään niitä ei ollut riittävästi joten kyselin heppatalli.netistä halukkaita piirtelijöitä ja sain helposti videon verran taidetta kokoon. Musiikin tein itse ja sain siitä kommenttia että kuvat menivät liian nopeasti. Mikä on täysin totta! Mutta kun musiikki meni niin vikkelästi niin kuvienkin tarvii...Niinpä seuraavaan piti saada rauhallisempi musiikki. Tällä kertaa valitsit Mortal Loven All the beauty  kappaleen joka mielestäni sanoilta sopii hevosiin. Tässä myöskin innostuin piirtelemään typeriä, yksinkertasin animaatioita. Mukaan tietenkin otin taas muiden söhertäjien taidetta heppatalli.netistä koska omia teoksia ei edelleenkään riittäisi kokonaiseen videoon. Lisäksi koen, että videota tuli monipuolisempi kun mukana on laajemman alan piirroksia.

6 kommenttia:

 1. Mahtavia ja tuo eka oli ihan huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä lisää tommosia, mun oli pakko tuo linkittää fb:eehen, kolahti mulle kyllä niin kovaa :)

   Poista
 2. Juu toi eka on aivan mahtava, niin ihana toi musakin. Voisin vaan katsoa ja katsoa sitä, jotenkin hypnoottista. :D En muista sitä edes ennen nähneeni, tai ehkä olen unohtanut. Lisää vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Onhan sulla vanhoja piirustuksia vaikka kuinka, siis vuosilta sillon joskus kun ei ollut tietokoneista kuultukaan. Skannaile niitä ja tee jotain kivaa. Vitsit niitä olis kiva nähdä!

  VastaaPoista