maanantai 30. huhtikuuta 2012

Ei, EI päivä!

Kossulla on nyt myös vuokraaja. Viivi tyttö joka on myös innokas kisaaja, joten kisavideoita tulossa... Päätimme osallistua ensimmäikseksi ratsastuskoulu Chapelin harjoitusestekisoihin 50cm luokkaan. Tässä muutamia kuvia treenauksesta.
Este noin 70cm.
Hullu poni! :D
 Treenasimme tiistaina tosiaan 50cm luokkaan, mutta jo samana iltana tuli ilmoitus, että vähäisen osallistujamäärän vuoksi kyseinen korkeus on peruttu! Vaihtoehtoina oli ristikko- tai 70-80cm luokka. Ristikko oli hitusen liian helppo joten isoille esteille siis rohkeasti suunta!Sitten selittelyjä. :D
Kossuhan on jopa voittanut 80cm luokan, joten tiedän, että esteet eivät olleet liian isoja.  Uskoisin, että tämän kerran "huonompaan" tulokseen on syynä se, että Viivi ei ole vielä kerinnyt tutustumaan Kossuun kunnolla ja toisinpäin. Varsinkaan esteillä kun vasta 2 kertaa ennen kisoja hypättiin ja huomattavasti pienempiä kuin 80cm. Ikävää että 50cm peruttiin...

Musiikit: Devil may cry 3 pelistä

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Totta. :D Pitäs tehä enemmän videoita siitäkin...

   Poista
 2. Hienosti kyllä meni kotona hypyt. :) Ja ihanan rohkea ja päättäväinen oli ratsastaja, vaikka vähän tuli kieltoja. Ja tosiaan, aika issikan näköinen shettis todellakin.
  Harmi etten sitten ottanutkaan osaa siihen videokilpailuun kun videoita ei sitten tullut otettua tarpeeksi tarmokkaasti. Ehkä ensi kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Viivi on aika peloton.

   Kisaan ehtii vielä osallistua. Huomenna aijon kirjottaa että aikaa lisätään viikolla koska niin moni on toivonut lisäaikaa.

   Poista