keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Jälleen ratsastuskilpailuissa.

Matkustimme Kokemäen Kauvatsalle, Haapahuhdan tallille harjoituskilpailuihin. Mukaan tuli tällä kertaa myös suokki Sade sekä sen ratsastaja Leena jotka osallistuivat kouluohjelmaan.

Mietin pitkään etukäteen millaisen videon tekisin. Koska mukaan ei päässyt näihin kisoihin kisakuskin ja minun lisäksi muita hoitajia, kuvaaminen kisapaikalla olisi ollut hankalaa, lisäksi edellinen kisavideo oli koko jännittävästä päivästä kertova. Päädyin siis kuvaamaan vain radat.
Suunnitelma selkeni päässäni jo ennen kisapäivää. Tein molemmille ratsukoille oman "teema musiikin" jonka suunnittelin vaihtuvan videon aikana.

Halusin kuvata nimenomaan "radat" lähestymisineen ja hyppyineen jolloin kaikki hienot lähikuvat oli jätettävä pois. Koska samat kuvakoot eivät leikkaannu kauniisti yhteen, editointi oli yllättävän hankalaa ja tulokseen en tältä osin ole tyytyväinen.
Saatuani klipit oikeille paikoilleen, video näytti jotenkin tylsältä. PhotoShoppailin siis aiheeseen sopivat reunukset molemmille ratsukoille lisätäkseni (lähinnä itselleni) mielenkiintoa videoon.

Näin loppu huomautuksena... Viivi ja Kossu VOITTIVAT 50cm luokan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti