torstai 24. toukokuuta 2012

Kilpailu ratkaistu!

Kiitoksia jälleen kaikille osallistujille! Videoita oli kiva katsella ja arvojärjestykseen laittaminen ei ollut tuomareille helppoa. Tässä siis kolme parasta videota arvostelujen kera.

VOITTAJA!
VHBlog
-  Videon värimäärittelyt olivat kivat ja "tarina" hyvä. Osa teksteistä oli sellaisia että oli hakala saada selvää.
-  Hieno matsku, hienot värit. Kiva idea, mutta tekstejä ei ehtinyt oikein lukea nopeasti.
 Todella hienosti editoitu, ja videon tunnelma ja sanoma oli myös aivan huippuja! Yleensä en tykkää kovinkaan videoiden teksteistä, mutta tähän ne kyllä sopi. Kiva katsoa videota jossa oikeasti tulee sen hevosen arvo ja merkitys esille!
-  Hyvää materiaalia ja kauniisti editoitu video. Fontin epäselvyys häiritsi ajoittain, enkä saanut kaikista teksteistä selvää. Videon idea tuli kuitenkin esille ja se oli hienosti toteutettu.TOISEKSI SIJOITTUNUT!
Epnaah
- Loistava "juoni" videossa. Tekstit olivat hyviä, sopivat videoon eivätkä häirinneet ollenkaan.
Aivan loistava! Hieno musaan sopiva materiaali, todella upeita kuvia ja videolla vielä hieno sanomakin.  Ihan ykkössuosikkeja .
Tosi kivoja kuvakulmia ja hyvälaatuisia klippejä. Myös videon idea oli aivan super ihana. Tykkäsin noista alateksteistä, ja juuri siitä kuinka kaikkia hevosia tulisi oikeasti arvostaa. Hienoa, että joku jaksaa tehdä niiden kanssa niin paljon töitä!
- Kirjoitukset olivat hankalalla fontilla mutta kuvamateriaali oli loistavaa! Videon idea ja värit olivat myös hyvät.

KOLMANNEKSI SIJOITTUNUT!
theunicornsaver
- Kuvamateriaalista piiiitkä plussa. Harvinaista, hyvin kuvattua ja hyvälaatuista. Juoni myöskin hyvä!
Hienosti kuvattu matsku. Tekstit vähän epäselviä, piti katsoa uudestaan jotta sai ne luettua.
 Tosi kiva kun oli erilaista materiaalia kuin yleensä näkee! Musakin sopi hyvin, olit valinnut juuri oikeat klipit oikeisiin kohtiin! 
-  Ehdotonta plussaa omaperäisestä ja hyvin kuvatusta videomateriaalista. Välillä tekstit hieman häiritsivät ja olisin jäänyt odottamaan videolta vielä jotain loppuhuipennusta.

Ja palkintojulkaisut ilmestyvät luvattuihin blogeihin myöhemmin!

Muut kisaan osallistujat voivat kysellä tuomariston kommentteja minulta täällä blogissa tai youtubessa jos niitä haluavat kuulla.

Nyt lopuksi vielä kooste video jossa esitellään viisi tuomariston mielestä parasta videoa.
Onnittelut kaikille rohkeille ja ahkerille videoidentekijöille sekä erityistoivotuset voittajalle! Jatkakaa kaikki tätä loistavaa videoidenteko harrastusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti