sunnuntai 6. toukokuuta 2012

NäkökulmaOlin sopinut Riinan kanssa että menen kuvailemaan häntä ja Ami ponia mutta idea puuttui. En oikein jaksa nykyisin enää kuvailla randomina "mitä vain". Valittelin asiaa facebookissa hevosista ymmärtämättömälle kaverilleni ja hän ehdotti tätä ideaa! Joskus sitä tarvitsee toisilta ihmisiltä tuuppauksen eri suuntaan, mitä ei olisi edes ajatellut!

Ideaa jalostaessani päätin leikkiä itse kuvan muodoilla ja koolla saadakseni hevosen silmistä katsottuna materiaalista tarkkaa ja laajaa kulmaa. Värimäärittelin kuvaa aika paljon. "normaalia" huononsin ja hevosen katsetta tarkentelin jotta kontrasti noiden kahden välillä olisi mahdollisimman suuri ja idea näkyisi. Myöskin, muokkasin musiikkia hiljaisemmaksi ja tunkkaisemmaksi normi kohdissa jotta hevosen aisit vaikuttaisivat mahdollisimman teräviltä.

Miten on, näkyykö tässä videossa se, että on koetettu astua hevosenkenkiin?

2 kommenttia:

  1. Joo, mutta esteen ylittäessä ei tuntunut siltä, että olis hevosen silmäkulmasta otettu. Eikai hevosen pää noin paikoillaan ole kun esteen yli hyppää? Ja eikai se nyt noin lähellä ratsastajaa kävellyt? Muuten kyllä ihan hieno ja hyvä video :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. :) Kävelin kyllä talutuskohdassa hevosen vieressä pitäen kameraa sen otsassa kiinni, että aikalailla siinä "oikeassa" paikassa kuvasin.

      Poista