torstai 28. kesäkuuta 2012

Suosikeista pomittua 2


Behind golden frames - M & D

Tässä erään suosikki videoitsijani, OBjaR:n upea, tunteikas hevospätkä. Musiikki on ihanan eeppinen ja alku jännittävä sekä hyvin, vakaalla kädellä kuvattu. Taiteellisille kohdille videossa antavat hyvin kontrastia tavallisemmat ratsastuspätkät. Lopun upea editointi yö kruunaa Koko teoksen. Kannattaa katsoa! Ja tietysti tutustua käyttäjän muihinkin videoihin, sillä huonoa videota tämä tyttö ei ole tehnytkään!


It's true: I am nothing without you

ILoveMyHorse23 on tyhnyt ihanan pirteän ja elämän makuisen videon. Tykkäsin kovasti oikeista äänistä taustalla jotka antoivat juuri sitä tunnelmaa videolle. Videon musiikkiin oli leikattu hienosti sopivat materiaalit joista jotkut olivat silmäähivelevän kauniita.

So, you think equestrianism is easy? {The Re-Make}

Usealle tuttu ja tunnettu video. Syystäkin! Mutta maininnan arvoinen. Jokainen ymmärtää videon aiheen, jokainen hevostelija on kuullut vähättelyä harrastuksestaan. Tässä pätkässä mielestäni kootaan loistavasti hevosharrastelun parhaat ja huonoimmat puolet. Itse en ole tutustunut enempää videon tekijän, DreamSceneHorseGirln, tuotoksiin ole tutustunut, aikeissa monesti on kyllä ollut...
Cenedra - autumn 2011

iidyyn syksyinen video alkaa loisteliaan räjähtävästi! Vaude! Maisemat ovat upeita ja kuvakoot vaihtelevat mukavasti vaihtelua tuoden. Musiikki osuu todellakin juuri mun makuuni ja laukkailuun tietysti. Hieno video. Ei voi muuta sanoa!

Passion

Jo alussa yllätyin iloisesti kun huomasin, että talliin saapuminen oli kuvattu eri kuvakulmista ja leikattu hienosti liikkeeseen! Hyvähyvä! Musiikki tässä videossa on aiheeseen sopiva ja tunteita herättävä. Tekstit (joista yleensä en välitä) ovat tämän videon suola ja esimerkiksi kohta "Never give up" oli mahtavasti animoitu! Kuvaajalle isot pisteet kauniista rajauksista ja tasaisesta kamerakädestä! Videon löytää Jaaamban kanavalta.


piirustuksiani 2011


Loppuun pakollinen taidevideo käsialaa kulkutauti89. Sanoinkuvaamattoman upeita teoksia! Vaihtelevaa piirrustustyyliä ja kuvat oli kivasti animoitu. Kauemminkin olisi niitä kyllä katsellut videolla, mutta ymmärrän, että nopeaan musiikkiin on leikattava nopeasti.


Tässä videot tälläkertaa. Toivottavasti joku lukijoista innostui katselemaan ainakin nämä läpi ja kenties kannustamaan videoiden tekijöitä tilaamalla henkilön kanavan jos näytteet ovat mielyttäneet silmää. Jos joku videoiden tekijöistä eksyy lukemaan blogiani, niin en voi kuin kiittää loistokkaista luomuksistanne ja arvostan vaivaa jota niihin on laitettu!

2 kommenttia:

  1. katsoin kaikki läpi,tosi moni oli jo ennestään tuttuja tosin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva. :D Jätin kyllä vielä suosikkeihin videoita kolmososaa varten.

      Poista