tiistai 10. heinäkuuta 2012

Rakkausvideo

Tein tämän videon pari kuukautta ennen Mara ponin kuolemaa. Tuli väkisinkin mieleen, että teinkö jonkun etukäteismuistovideon... Muistuttaa niin suuresti kyseisen genren tuotoksia.

Kuvasimme kavarini Sadun kanssa vesiboksi kohdat ja vieläkin muistan että hauskaa oli kun suunnittelimme mahdollisimman "hienoja" ja tekotaiteellisia kuvakulmia. Nämähän sitten sopivat videoon täydellisesti ja nauroin yhä kotona videota kootessani. Koko pätkä oli meille kuin suuri tekotaiteellinen vitsi ja olikin suuri yllätys että yleisö piti tästä videosta eikä nähnyt sitä ollenkaan hassuna. No, onhan pätkässä teittyä tunteisiin vetoavaa menoa, varsinkin nyt kun Mara on poissa. Yhä kumminkin muistan videon teon hauskana kokemuksena ja antoisana editointihetkenä.

Mara ja Hemmi ponit.

Videon laatu on nykypäivän Youtubeen verrattaen todella huono ja olen suunnitellutkin lataavani sen uudelleen, paremmalla laadulla. Tuskin suunnitelmaani kumminkaan toteutan.

 

2 kommenttia:

  1. Voi ei, ihana video mut mun on vielkin vaikee katsoo tätä. Miten sä voit?? Sun pitää tehdä Tompasta ja musta se video viel niin kauan kun se elää. :(

    VastaaPoista