torstai 12. heinäkuuta 2012

Video väärässä blogissa?

Keväällä kuvasimme Heidin kanssa Ponin boxi nimiseen blogiin videovastauksen. Otin kamerakseni Vanhan Sonyn jota harvemmin käytän ja muistin kyllä miksi! Äänet olivat tulleet hyvin nauhalle mutta jostakin kummallisesta syystä ne kieltäytyivät tulemasta koneelle! Hermo meni niin, että itku meinasi tulla. Varsinkin kun muistin että kamera oli aijemminkin saman tempun juuri minulle tehnyt, mutta toiminut muilla moitteettomasti.

Töissä sitten latasin videot koneelle hiukan eri tavalla, kuvasuhde muuttui ja kuvan yläreunaan tuli katkonaista viivaa. No, kuvan skaalasi oikeaan muotoon helposti ja samalla olisin katkoviivankin poistanut, mutta ajattelin jättää sen muistoksi hankaluuksista.

En siis saanut leikattua videota Heidin luona Vaasassa joten koko juttu hautautui kotona arjen alle. Nyt sain vihdoinkin motivaation tehdä videon loppuun ja päätimme Heidin kanssa ladata video minun kanavalleni sen sijaan että läheteltäisiin sitä edestaas. Joten nyt Ponin boxin videopostaus on minun kanavallani.


2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta videosta taas! <3

    VastaaPoista
  2. Jotenkin tosi arkisen kiva video tollasista ihan perusjutuista. :) Tällaisia lisää!!

    VastaaPoista