sunnuntai 26. elokuuta 2012

Koulukisat

Pitähän sitä testata kuinka Kossu taipuu kouluratsastuksen jaloon maailmaan. Ihan vain helppo C luokassa. Hyvinhän se menikin. Kossu oli hieman laiska koko päivän, mutta eipä ainakaan stressannut!

Tässä muutama kuva ratsukosta. Kuvat otti Kirsi Kellokangas. Kiitos hänelle. :)

Videon suunnittelin jo reippaasti etuajassa.

Mietin, olisiko tekstit pitänyt laittaa ennen suoritusta, vai sen ajaksi. Päädyin laittamaan jälkeen sillä päälle laitettuna tekstit vievät liikaa huomiota radalta. Tosin se pidensi videon hurjaan mittaan. No, ne katsokoot jotka jaksavat.

Suunnittelin aluksi käyttäväni aitoja ääniä radan aikana mutta eläkelläiskamera källitti ja jouduin muuttamaan suunnitelmia. Musiikeiksi valitsin kammottavasta Haunting Ground pelistä pari raitaa. Pohdin että itse en saa aikaiseksi riittävän mielenkiintoisia sointuja.

3 kommenttia:

 1. Tää oli kiva :) Mutta noi tekstit kesti vähän liian pitkään ja teki videosta aika tylsän, toisaalta tykkään kyllä kattoo tällasia videoita joissa on kommentitkin mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin pitää ne suht pitkinä, että hitaammatkin kerkee lukea. :D Ja musa katkes siitä sellai sopivasti. Mutta olet kyllä oikeassa. Musta koulurata videot usein on aika tylsiä kun en jaksa arvostella ratsukoiden menoa.

   Poista
 2. Hahaa meinasin alkaa tekee animaatiota, mut kameralaukusta käteen tarttuki ekana kaviokoukku! Haluisko Kossu sen takas?

  VastaaPoista