keskiviikko 15. elokuuta 2012

Suosikeista poimittua 3

Nyt on kertynyt niin nopeasti suosikkeihin uusia kivoja videoita jaettavaksi, että päätin tehdä taas postauksen aiheesta.


Zlatograd - WHAT HAVE YOU DONE?

Aloitetaan taas OBjaR:n videolla mutta minkä voi, kun tyttö tekee niin hienoja videoita että pakko niitä on mainostaa! Kaikki toimii tässä videossa. Juoni, kuvaus, leikkaus, tarina. Kaikki. Tykkäsin siitä kun ensin ukkostaa ja lopussa sade taittuu poutasääksi ja sitten tietysti vieressä kulkevasta selviytymistarinasta. Harvoin näkee noin hyvin aseteltuja tekstejä videossa. Taitavaa tietokoneen käyttöä ja hyvää kuvasilmää!Kimbe on ☆[ suᴘᴇя.n.i.n.j.α ]☆

TheKimbeh on tehnyt maailmalle tämän mahtavan huumori videon. Todella piristävää randomia menoa ja laulun sanoihin sopivaa hölmöilyä. Repeän aina helluselle valkoiselle ponille joka hölmistyneenä lentää selälleen jäätyään kaverinsa jalkoihin. Musiikki oli ensikuulemisella aika ärsyttävä laulajan äänen vuoksi, mutta kun siihen tottui video oikeastaan aukesi minulle. Piristävä!
Year 2011

Arvostelin heppatalli.netissä halukkaille videoita ja rrooosa1 linkitti minulle tämän mahtavan teoksen arvosteltavaksi. Ihastuin heti videoon ja sen mahtipontisuuteen. Kuvat on leikattu täydellisesti musiikkiin ja materiaali on arkista mutta mielenkiintoista. Jopa mustavalkoisuus jota en yleensä fanita sopii tähän videoon ja lopetus on aivan ihana!
told you i'll be here forever.

wwilmae esiittää tässä videossa jotakin ihan erillaista kuin mitä olen aijemmin nähnyt. Tulee mieleen kuvakollaasi. Tähänkin videoon törmäsin heppatalli.netin arvostelukeskustelussa ja tietysti linkitin pätkän heti suosikkeihini. Leikkaus etenee mukavaa, tasaista vauhtia ja yhtään tylsää kohtaa ei videosta löydä.Tässä siis muutama tutustumisen arvoinen video taas. Uusi postaus tulossa kunhan törmäilen riittävän moneen mielenkiintoiseen videoon jonka haluaisin lukijoilleni jakaa.

7 kommenttia:

 1. Tuo eka on ehdottomasti ainakin oma suosikki (: En jaksa ees laskee monta kertaa oon kattonu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä! :D Mutta mulla ei oo näistä suosikkia.

   Poista
 2. Nämä samat sattuu olemaan munkin suosikkivideoita, tota viimestä tosin en ollut ennen nähnyt :) Vähän erilainen kuin yleensä, mutta hieno kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samanlainen maku! :D Toi vika on tosi hauska kanssa.

   Poista
 3. toi toka... :DD ihan mahtava!

  VastaaPoista
 4. Wau, olitpa löytäny keskenään tosi erilaisella tavalla tosi hienoja videoita. :) Tykkäsin kaikista enemmän kuin osasin odottaa, heräsi hirveet mielihalut värkätä videota itekin (tai iskee jollekin taitavammalle matskut käteen ja pyytää tekemään :). Kuhan vaan sais jonkun kuvaamaan tallille.. haluutko tulla? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaminen on aina kivaa, mutta mahdetaanko asua samalla paikkakunnalla kumminkaan. :D

   Poista