torstai 2. elokuuta 2012

Tallin matala uutiskynnys.

Huomasin eräänä päivänä järkyttävän asian! Minulla on videoita vaikka kuinka muista hevosista, Marasta varsinkin ja Mramorista, mutta oma höpönassu on jäänyt kisavideoita lukuunottamatta ihan pimentoon. Järkytys! Asia oli korjattava heti!

Päädyn "uutislähetykseen". Olin suunnitellut tätä videota erään ponin myyntivideoksi, mutta sen teko peruuntui ja niinpä aihe jäi vapaaksi toteuttaa Kossun kanssa.

Juontajana tässä videossa toimii Kossun vuokraaja Viivi  ja lapsiratsastajana esiintyi hänen pikkusiskonsa Emmi. Kiitokset molemmille.
Onko hevosesittely sitten "uutinen"? No on tietysti tallille jossa on hyvin vähän tapahtumia, uutiskynnyksen ylittävää esitellä paikan komein ruuna!

Kyllä meillä yhteistyö pelaa!

Remontti hevosia kouluttava Katri putoamassa Kossun kyydistä.

9 kommenttia:

 1. Hihhih tää oli tosi hauska! :DD

  VastaaPoista
 2. Hei! Olit kirjoitellut blogiini, joten päätin vastata tänne, koska varmaan paremmin sen täältä huomaat. Täytyy kehua sinunkin blogiasi, koska liityin siihenkin jo lukijaksi. Pidän todella videoistasi!

  Käyn säännöllisesti äitini valmennuksissa, koska hän pystyy ne pitämään naapurimme kentällä. Meillä kaksi hevosta siis omassa pihassa. Kyläkorvella käymme epäsäännöllisesti valmennuksissa, koska sieltä saa Porin parhaat koulutunnit. On enemmän valmennustalli, kuin ratsastuskoulu. :) Missä päin nakkilaa ponisi asustelee? Kiva törmätä Porilaisiinkin välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että liityit lukijaksi! :D
   Kossu asustaa joen vieressä, Harjavallantien varressa.
   Sä vissiin kisaat ihan tavotteellisesti kun noin kehität itseäsi? :) Me ollaan vaan ihan puskailu (kirjaimellisesti) ratsuko, joskus jotain helppoja luokkia käydään kyntämässä...

   Poista
 3. Tää on ihan paras! Mä oon kattonu tän jo varmaan 20 kertaa :D

  VastaaPoista
 4. Tää oli kiva. :) Ehkä turhan lyhyt vaan ja esittelyn alkuun oisin kaivannut iän, sukupuolen, rodun, vaikka tais ne tossa vilahdellakin. :) Lukijassa häiritsi toi alaspäin kurkkailu, ehkä ens kerralla kuvaaja tai kuvaajan vieressä seisova henkilö vois pidellä lappua josta luetaan, niinku uutistenlukijat lukee prompterista. :) Mut tosi hauska idea ja onnistunut toteutus! Voisit ottaa vaikka tavaksi tehä näitä "Talliuutisia" ja uutisoida ihan teidän tallin tapahtumia. Ihan pieniä ja älyttömiäkin juttuja, tyyliin "Myöhästyneet iltakaurat närkästyttivät hevoset" tai mitä ikinä tallilla tapahtuukaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaaaa. Toihan oli hyvä uutisidea! :D Kiitoksia rakentavasta palautteesta ja pitkästä kommentista!

   Poista
 5. Aivan ihana! Paras tietty toi; ei ole myytävänä mistään hinnasta! :D

  VastaaPoista