tiistai 14. elokuuta 2012

Villejä hevosia 3

Kyllä se Kossu on ihana poni ja siitä saa hyvää materiaalia epäonnistumisvideoon, mutta on se inhottava piirtää! Tarkemmin kun pitäisi ääriviivoja katsella se on vain musta epämääräinen möykky auringonvalossakin saatika sitten hiukan huonommassa valaistuksessa.
No, ainakin yksi täysin mätä animaatio siis tähänkin videoon päätyi, johtuen siitä, että en kertakaikkiaan nähnyt missä poni tai ratsastaja menee. Harkitsin animaatiokohdan uudelleen piirtämistä, mutta totesin, ettei ole mitään takeita että siitä tulisi parempi ja päädyin menemään tuolla. Valitessani kyseistä hyvin tummaa pätkää, mietin, että haluan haastetta piirtämiseen ja sitä kyllä sainkin!

Näin tummaa oli pahimmillaan alkuperäinen materiaali


Täältä sopii katsella neuvoja jos nyt tuli hirmuinen hinku piirtää oma rostoskopia.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kun jaksoit katso ja pidit! :)

   Poista
 2. Tykkään ihan kauheesti kaikista noista "horses gone wild" videoista! oon kattonu moneen kertaan:D

  VastaaPoista
 3. miks toi toinen poni kaatuilee? :o

  VastaaPoista
 4. Hihii, tää oli hauskaa katseltavaa! En kyllä ymmärrä miten jaksat tota rostoskopiaa tehdä... :D Itellä ei kyllä riittäis hermot, ei tunnu riittävän edes niihin kaikista tavanomaisiin heppavideoihin. Mut puuttuu kyllä järkevät ohjelmatkin, ehkä se on suurin syy. :/ Mutta kommentoidakseni vielä itse aiheeseen, oli kiva että lopussa näkyi nuo alkuperäiset pätkät. :) Alkua katsellessa heräsi mielenkiinto nähdä mitä siinä oikeasti käy. Siinä mielessä mun silmään nuo rostoskopiat on vähän liian yksinkertaisia, kun puuttuu värit, ympäristö jne. Vaikka varmaanhan sellasenkin pystyisi tekemään, mut en haluu ees tietää millanen vaiva siinä olis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan liikaa vaivaa. Lisäksi nää on lähinnä vaan siihen hevosen ja ratsastajan liikkeeseen keskittyviä juttuja. Nyt seuraava animaatio on kyllä värillinen mutta taustaton sekin. :)

   Poista
 5. Kiva video! Nuo pari kohtaa on kuvattu Ratsastuskoulu Chapelista? :) Itse käyn siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan ne. Hyvin huomattu. :) Kiitos.

   Poista