torstai 13. syyskuuta 2012

Julmetun ilkeää kopiointia!

Mediakoulussa meille opetettiin, että kun näet jotain hienoa, koeta kopioda se jolloin opit ja voit kehittyä kuvaajana, leikkaajana yms. Minä näin hienon videon Resident Evil tytöistä jo vuosia sitten, mutta vasta nyt pälkähti mieleen kokeilla matkia sitä..

Pääosassa esiintyy tietysti Heidi, sillä hänestä löytyy riittävästi materiaalia videoon. Kuvasin ja leikkasin videon jo pari kuukautta sitten, mutta aristelin sen laittoa nettiin, sillä kyseessä on todellakin vain harjoitus ja video ei ehkä ole kovin mielenkiintoinen. Nyt kuitenkin oli pitkä tauko kun Youtube kanavalla ei tapahtuisi mitään uutta joten ajattelin, että menkööt!

Videoa varten kuvasimme muutamia yksinkertaisia kohtauksia kopioituna alkuperäisestä videosta (peleistä) mutta lähinnä leikkauksen kanssa pähkäilin pitkään. Oli yllättävän hankalaa osua tahdilleen oikeaan kohtaan siirtymissä ja loppua kohden laiskuus iskeekin ja video ei enää noudta niin tarkalleen alkuperäistä.

Päätin lopettaa videon kokonaan omaan ratkaisuuni, sillä halusin että siinä on jotakin minunkin omaa ja en mitenkään olisi kyennyt tekemään koko pitkää musiikkia loppuun. Saatika kukaan ei sitä olisi jaksanut katsoa...

Kun nyt peleistä puhutaan, tarvitsee mainostaa Porilaisille ja lähiseudun pelihöperöille nuokkarin pelitapahtumaa. Käykää katsastamassa!

Mutta tässä videot. Ensin alkuperäinen ja alla minun versioni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti