torstai 27. syyskuuta 2012

Tulkaa mukaan!

Videota piristämässä oli Heidin ottamia still kuvia.
Tämä video valmistui kun kävimme Heidin kanssa kärrylenkillä (voi kauhistus) jo pari vuotta sitten! Aika se rientää! Ideana oli, kuten videosta näkyy, antaa kameran pyöriä kokoajan ja tehdä juuri tuolla musiikilla kokonaisuudessaan lenkistä video. Niin se myös toteutettiin lukuun ottamatta valjastusta josta on valokuvia ja hetkeä jolloin vaihdoin nauhan.
Katsotaanpas pätkä nyt ja lisää löpinää sen jälkeen.


Jälkikäteen pohdittuna, olisi tarvinnut laittaa tekstit suomeksi myös koska taustameteli useassa kohdassa peittää puheet. No, ne keillä on taito lukea englantia voivat nauttia tekstityksestä.

Täytyy paljastaa, että koska pysäytin musiikin aina musiikillisesti sopivassa kohdassa, meidän jutut ei olleet sopivia joka kerta juuri siihen aikaan joten leikkasin useampaa pätkään keskustelun eri osasta lenkkiä. Kunhan oikea kopina kuuluu taustalla, eikä siis kuulu hiekkatiellä asfaltin ääntä.

Mielestäni videosta tuli oikein pirteä ja se kuvastaa oikein hyvin tavallista kaverin kanssa kärryilylenkkiä.


7 kommenttia:

 1. Voi että kuinka minä nautin tästä blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi? :D Kylläpä tulin iloiseksi! ^^ Kiitos.

   Poista
 2. Mä edelleen muistan tän kärrylenkin kun eilisen ja naureskelen niille jutuille mitä ei (ONNEKSI) ole tälle videolle päätynyt. Ja hei! Ollaan jopa tän jälkeen käyty Vaasassa baarissa. Edistystä! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis se noloo jos veiläkään ei sinne baariin olis päästy. :D

   Poista
 3. Ihana tämä video :D Tosi hauska ja onnistunut, niinkuin yleensä kaikki siun videot joita olen kattonu :3 Musiikki sopii kyllä hyvin ja pirteyttä ei puutu. Noi teidän jututkin on aika hauskoja, hyvin olet saanut pätkittyä ne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :D Jätin jopa hurjimmat jutut suosiolla pois videosta...

   Poista
 4. PETTERIIII!! Ja mä haluun kärryileen! Ja niin kiva video :)

  VastaaPoista