sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Hevosten murhia!

Ja tämä blogi jatkaa videopeli linjalla!

Joitakin vuosia sitten tein Let's play horse slaughter videon ja siitä asti olen himonnut tehdä jatko-osaa tälle hurjalle pätkälle. Idea kakkos osalle oli alunperinkin tehdä tarkka-ampuja video ja tein siitä muutamia näytekokeitakin joita en ole ladannut minnekkään julkisuuteen. Video edistyi jopa siinä määrin, että Ella ratsasti Ponilla radan joka oli tarkoitus käyttää "ammuttavaksi".

Nyt tylsyyttäni aloin leikkaamaan kaverini Rikun Music makerilla tekemään kappaleeseen este pätkiä ja työskentelyn ollessa aika alkupuolella selvisi että tästä tulee nyt se Horse slaughter 2 video. Hiukan erillainen tämä on verrattuna edelliseen, koska se perustuu musiikkiin ja juontaja puuttuu, samoin "tarina" sekä "sankaritar" mutta minusta videosta tuli ihan kiva ja piristävä näinkin. Ehkä edellisen matkiminen, olisi ollut tavallaan kopiointia ja tämä muutos on "kehitystä"?

Koska aihe videolla on hieman kyseenalainen, käytin ratsastajina vain Riinaa ja Ellaa joilta on lupa käyttää materiaalia tälläiseen kauheuteen.

Videossa käytetyssä pysäytyskuvassa Riina ja hänen poninsa Ami.

Videossa käytetyssä pysäytyskuvassa Ella ja Mramor.

6 kommenttia:

 1. järkyttävä video hevosihmiseltä mutta toisaalta ihan hauska idea :D

  VastaaPoista
 2. Inhottava video, en ymmärrä sen tarkoitusta... :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ilmeisesti pelaile paljoa väkivalta pelejä. :D

   Poista
 3. Ensinnäkin: ihana nimi blogillasi :) Tykästyin jo ennen kuin edes tiesin mikä blogin sisältö on! :D
  Blogi on hauska koska se on erilainen ja huomaa kyllä että olet jo jonkinverran käytellyt erilaisia videonteko-ohjelmia jne :) Ja tuo kysely tuolla oikeassa ylänurkassa? Ihana tuo viimeinen vaihoehto "halusin vain painaa nappia!" :D Sai hymyn huulille <3

  ❤ http://kehvelijehnakas.blogspot.fi/

  VastaaPoista