maanantai 8. lokakuuta 2012

Huunanmaan tallin harjoituskisat

Tämänkin, kuten monet muut videoni, suunnittelin etukäteen joten kuvaaminen oli helppoa paikan päällä ja siihen ei tarvinnut hukata aivotoimintaa.

Suunnittelin aluksi käyttäväni aitoja ääniä, mutta paikalla soitettiin musiikkia ja sellaista joka ei ollenkaan sovi minun makuun sekä saattaisi nostaa tekijänoikeusongelmia, joten päätin tehdä oman ääniraidan. Musiikinkin tein videoon, mutta päädyin lopulta olemaan käyttämättä sitä sillä päättelin, että video olisi parempi näin. Vaikka alku onkin aika hiljainen.

Itse kisat menivät oikein kivasti. Kossun traikkukäyttäytyminen oli asiallista, kuten aina ja rata meni hienosti! Ainoa inha asia päivässä oli lähes jatkuva sade, onneksi rata ja verkat kumminkin ratsastettiin maneesissa.

Videon leikkaaminen tapahtui nopeammin kuin olisin uskonutkaan. Sain jo kisailtana sen nettiin. Yksi iso syy siihen on, että suunnitelmalleni uskollisena en ollut kuvannut mitään "turhaa" joten materiaalin koneelle ottoon ja oikean kohtien etsimiseen leikatessa ei mennyt juurikaan aikaa.


1 kommentti: