keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Neuvoja, neuvoja.

Tässäpä vanha ja nopeasti sutastu sarjakuva jonka päätin julkaista ihan juonellisista syistä.

Viime sarjakuvassa sain kritiikkiä siitä, että kuvat ja tekstit näkyivät liian kauan. (Olin ajatellut hitaita lukijoitakin.) Tässä sitten mennään todella vauhdilla jotta kukaan ei ehdi kyllästymään. (Tai katselemaan ala-arvoista piirrosjälkeä...)

Katsotaan nyt sarjakuva.

 

Tarina ei ole täysin omani. Olen kuullut sen jostakin versiona jossa isä ja poika kuskaavat aasiaan markkinoille. Lopulta aasiparka jopa tippuu jokeen ja kukaan ei pääse aasilla ratsastamaan.

Tämä sarjakuva on aiheuttanut hieman hämmennystä joidenkin keskuudessa koska juonen idea on jäänyt pimentoon. Se on sääli, sillä tarina kertoo yhdestä hevosmaailman, ja miksei muunkin, suuresta ongelmasta, nimittäin siitä, että tiedetään aina mikä olisi paras tapa toimia jonkun muun puolesta. Teit mitä tahansa, aina se on jonkun mielestä väärin.

Jokaisella on oma tapansa toimia ja tietysti sitä pidetään parhaana mahdollisena. Omaa tapaansa toimia saa mainostaa eritavan kannattajille, mutta usein se tuntuu tapahtuvan netissä tai kadulla juoruamalla taikka sitten ilkeinä vihjailuina. Pitää myös muistaa ettei kaikki sovi kaikille ja tietämättä esimerkiksi jonkun ratsukon taustoja on hankala mennä neuvomaan oikeaa tapaa toimia. Äärimmäisyyksiin mennään varsinkin hevostalli.netissä jossa mustavalkoisesti oman tapansa eteenajajat lähes syyttelevät muilla tavoin toimivia elänrääkkääjiksi.

Muiden neuvoja on syytä kuunnella, saattaa napata itselleen jotain arvokastakin, mutta suosittelen miettimään tarkoin mitä alkaa vihejttä noudattamaan. Jos kaikkia kuuntelee voi käydä niin että aasi tippuu jokeen.
2 kommenttia:

 1. Nyt kun luin tämän tekstin sarjakuva aukesi mulle ! Kun olin sen jo tubesta katsonut ennen tätä postausta.
  Ihan asiaa puhut ja videossa nostat esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Ja kiva että selvensi.

   Poista