torstai 11. lokakuuta 2012

Sarjakuva kiusaamisesta

Raskas ja itselleni läheinen aihe käsittelyssä. Olin koulukiusattu ja elämän varrelle on senkin jälkeen ilmaantunut mulkeroita jotka koettavat jostain kumman syystä saada toiselle pahan mielen. Mutta ei hätää! Onneksi voi piirtää pahantekijöille haluamansa kohtalon!

Söhersin sarjiksen jo vuonna 2004 joten juurikaan en tämän tekemisestä muista ja se lienee ihan hyvä juttu. Sen verran omalaatuista ajatusta on täytynyt tämänkin taustalla olla. Muutamia röyhkeitä piirrosvirheitäkin sivuilta löytyy, mutta eihän me tuomita? Eihän... Pahoittelen jo etukäteen niiden puolesta jotka tämän kymmenenminuuttisen jaksavat loppuun katsoa!

Mikä kumma minussa sitten sai juuri tämän sarjakuvan julkaisemaan? Tuli vain sellainen olo, että sopiva hetki elämässäni tämän työn uudelleen esittämiselle on tullut.

8 kommenttia:

 1. Hui, odottamaton loppu ! Muttä hyvä sarjakuva, hyvin piirretty ja toteutettu koko video. Tällasia kattelis mieluusti enemmänkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Kiitos kehuista. Katotaan löydänkö menneisyydestä vielä jonkun kivan sarjiksen.

   Poista
 2. Tykkäsin tästä sarjakuvastasi aivan mahdottomasti! Itselläni tuli alkuun paha mieli kiusatun tytön puolesta ja etenkin siinä vaiheessa kiehahti kun kiusaajat olivat leikelleet hevosen harjan ja hännän. Loppu oli todella yllättävä ja pidin siitä! Taisin jopa hymyillä ja ajatella, että siitäs saivat. Todella vaikuttavaa jälkeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ittekkin saan tyydytystä lopusta. :D Kiitos kivasta kommentista.

   Poista
 3. Tätä oli kiva katsoa :)
  Jos omalta hevoseltani leikattaisiin harja, olisin varmasti vähintäänkin yhtä vihainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Voi olla että murha tapahtuisi jos joku menisi saksimaan. :DD

   Poista
 4. Netti on täynnä erinlaisia sarjiksia koira-aiheisista ties mihin. Ja nää sun sarjakuvat on mun top 5 listallani kärkipäässä. Nää on vaan yksinkertaisesti niin ainutlaatuisia ja aivan omaa laatuaan, että meinaan melkein sanattomaksi tulla kun yritän kuvailla että kuinka mahtavia nää on! Tässäkin sarjakuvassa oli sanoma joka tuli hyvinkin selväksi ja todella kekseliäs toteutus(en siis tarkoita vaan piirtojälkeä toteutuksena, vaan sitä että miten olet osannut puettua tämän näinkin ikävän asian kuin tallikiusaus, näin hienosti paperille). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia todella pajon! Mukavaa että näitä arvostetaan. Piirtämisessä ja animoinnissa kun tuppaa aina hetki vierähtämään. :)

   Poista