torstai 25. lokakuuta 2012

Suosikeista poimittua 4


A Real Heart

vvimlav on tehnyt tämän hellyyttävän ja toisaalta sydäntäsärkevän animaation joka ehdottomasti kannattaa katsoa! Pidän kovasti tuosta maailmasta joka videolla esitellään, värit, äänet, musiikki, hahmot, liikkeet... Kaikki sopivat yhteen ja luovat todella koskettavan kokonaisuuden.
someone miss you

Tässä videossa eniten viehättää ajatus ja idea varkkokalvolla juoksevista muistoista vaikka ei toteutuksessakaan mitään vikaa ole. Todella hyvää tietokoneen käsittelyä! Tutustukaa ihmeessä ccampkan muuhunkin tuotantoon!PART OF ME

Aichasheart nimimerkillä on paljon hyviä videoita, mutta yksi nousi minun mielestäni ylitse muiden! Tässäkin videossa on parhautta ajatus teoksen takana! Oikein tippa meinasi linssiin tulla videon lopussa. Kaikki vaatteet, paikat ja kuvaus on selkeästi suunniteltu huolella ja tarina mielessä pitäen.Tässä suosikki vilkaisu tällä kertaa. Hieman lyhyeksi jäi, mutta olen kovin nipo laittamaan suosikkeihin videoita. Jonkin tarvitsee teoksessa todella värisyttää ennekuin tuolle listalle pääsee.
Kiitoksia kaikille jotka jaksoivat postauksen lukea ja katsella. Jos nämä videot tuottivat teille tunteita, muistakaa peukuttaa ne. Pieni asia sinulle, mutta suuri ilo videon tekijälle.

2 kommenttia:

  1. Ihan kylmät väreet tuli kun katsoin tuon Part of me videon :) kaikki videot oli tosi ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hienosti tehty video! :)

      Poista