sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Puhetta nauhalla

Olen jo pidemmän aikaa pohtinut tekeväni puhevideon, jossa on mun kaikki ääliömäiset neuvot näyttelijöille jne. pölinöitä ja nyt löysin sopivan hetken tämän valmistumiseen.

Muistelin alunperin, että tyhmiä ohjeita olisi vaikka muille jakaa nauhoilla, mutta kas kummaa kun pysyinkin hiljaisena ja tylsän "ammattimaisena" melkein kaikilla videoilla. Kai minulle on koulussa iskostettu niin tiukkaan että kun kamera on päällä, turpa pidetään tukossa ja sitten kun tehdään videota sitä tehdään eikä pelleillä... Tylsää materiaalia kumminkin tällaiseen videoon. Pohjattoman surullista.

Päätin kumminkin videon tehdä kun sellaisen aloitin. Toivottavasti joku saa siitä riittävästi viihdettä katsoakseen. Koetin etsiä mahdollisimman hevosekkaita pätkiä koska useimmat katelijoistani ovat hevosihmisiä.

Videossa esiintyvät pätkät on noukittu seuraavien videoiden teosta:
- Komeetta Alias Kossu
- A Poem
- Kuningaspähkinä ja paparazit
- Round 2
- Heidi & Mramor
- Whip

Musiikin tekivät pari kaveria jotka leikkivät kitaroilla. Ehdotin samalla että jos he kiskoisivat minulle jonkun kivan kappaleen josta voisin tehdä heppavideon ja tämä tuli maailmaan.

4 kommenttia:

 1. Kiva tämmöinen höpöttelyvideo, oli hauskaa ja mielenkiintoista katsottavaa :) Etenkin tuo ensimmäinen klippi hymyilytti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuli höpöteltyä siinä kohtaa aika paljon. :D Kiitoksia kommentista!

   Poista
 2. Näähän oli hauskoja! Kivan koosteen olit tehnyt ja ihanan ammattimaiselta kuulosti toi yhteistyö kuvaaja-ohjaajan ja näyttelijöiden välillä. :) Tuli sellanen fiilis että ton tyypin kanssa määkin haluan tehä videoo! Kattelin et olit käyny Kaktua kuvaamassa joku kesä täälläpäin, ens kesänä sit mua ja Päikkää? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä auto alla joten mikä ettei jos et asu kauheen kaukana. :)

   Poista