keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Väriä animaatioon

En vaan osaa olla jos mulla ei ole keskeneräistä rotoskopiaa työn alla. Tämänkin aloitin joskus kesällä ja pikkuhiljaa olen sitä piirrellyt eteenpäin. Nyt vetäsin loppu rykäisyn ja väritin 20 kuvaa muutamassa päivässä kun halusin siirtyä jo seuraavan animaation kimppuun!

Viisi ensimmäistä kuvaa joissa näkyy kuinka vähän liikettä animaatiossa tapahtuu ja miksi se oli niin TYLSÄ piirrettävä...
Hiukan mustelmaisen näköinen naamasta tuli ja jos nyt alottaisin uudelleen tekisin varjostukset erilailla mutta niillä tarvitsi mennä millä olin aloittanut ensimmäiset kuvat jotta tyyli ei vaihtuisi matkan varrella. Myöskin aika läikikästä menoa varjojen suhteen naamassa on, mutta annan sen itselleni anteeksi koska kyseessä on tosiaan ihka ensimmäinen värillinen animaationi.

Kuvia videossa oli 60 kappaletta ja se tekee noin 4 sek. animaatiota, siispä laitoin takaperin saman menemään vielä saadakseni epätoivoisesti hiukan pituutta videoon.


4 kommenttia:

 1. Heei, kysyisin semmoista asiaa, että miten saan jonkin kuvan päälle linkkejä bloggerissa? Joulukalenteri tarkoitukseen menee. Niinkuin tuossa -> http://pihviponi.blogspot.fi/p/joulukalenteri_28.html

  Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Nyt kysyt kyllä väärältä henkilöltä. Olen ihan käsi bloggerin kanssa. Kokeile vaikka googlettaa "Blogger linkki kuvaan" tai "blogger kuvasta linkki". Toivottavasti löydät jonkun tahon joka osaa auttaa.

   Poista