keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Rakastan ponejani.

Tein videon jo viikko sitten ja yleensä kirjoittelen aiheesta blogiini samantein, mutta nyt jäi tämä myöhemmäksi kysymyspostauksen tieltä.

Vasemmalla: Petteri, minä ja elämästä poistunut Mara vuonna 2005. Oikealla minä ja Kossu 2010.
Olen suuri Disneymusiikki fani ja pitkään suunnitellut julmasti varastavani jonkun pätkän videooni. Nyt (tylsyyden) tähden kehitin idean joka oli pakko toteuttaa. Juoni on jäänyt joiltakin pimentoon, mutta yllättävän moni tajusi mistä videossa on kyse. Hokaatko sinä? (Vihje, liittyy tiiviisti laulun sanoihin.) Selitys videon jälkeen.


Idea siis on ihan normaali elämästäni. Mara poni oli minulle kovin rakas elukka ja vaikka ymmärrän, että eläinten kanssa ilo vaatii lopulta sen luopumisen surun,  mietitytti silti kuinka kovaa sitä Kossuun uskaltaakaan kiintyä... Lopulta suru kuitenkin tulee. Vaikka tiedän että se on sen arvoista! Tavallaan siis tämä on Maralle taaskin tehty muistovideo vaikka sen pois menosta on jo yli neljä vuotta.

Yksi iso asia ärsyttää videossa! Nimittäin välillä kuvan päällä oleva valkoinen raita! Ei mitään tietoa mistä sekin on kuvaan ilmestynyt. Omalla koneella sellaista ei vielä näkynyt saatika premieressä. Laiskuus sai minut kumminkin jättämään videon sellaiseksi kuin se nyt on.

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu! :) http://lannennopein.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  2. Sinun blogisi pääsi viiden parhaan joukkoon :) http://mylifewithhorse.blogspot.fi/

    VastaaPoista