sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Suosikeista poimittua 5

Taas on kertynyt mielestäni katsomisen arvoisia videoita sen verran, että tämänkaltaisen postauksen aika tuli. Aloitetaan.


Born to die.   

Tuiskaus on ehdottomasti eräs lemppari youtubelaisistani! Hänen videonsa ovat rohkeita ja mielikuvituksellisisa. Niissä on ideaa ja tyttö pistää itsesä kokonaan peliin tehdessään videoita. Kateeksi käy kun en ole yhtä rohkea. Tässäkin videossa on hyvä juoni ja arvostan sitä, että hän laulaa itse vaikka kokemusta tuosta vaikeasta taiteenlajista ei vielä ole paljoa.
Human Trafficking (Complete)

Guarterperch käsittelee todella raskasta ja vaikeaa asiaa videossaan. Ihmiskauppaa ja sen laillisuutta. Huolimatta aiheesta, video on hyvällä maulla tehty ja mielenkiinto säilyy katsojalla loppuunsaakka. Tekstit ja videomateriaalit on selkeästi huolella mietitty ja videoon on uhrattu aikaa sekä suunnittelua. Video vaatii pientä englanninkielen osaamista avautuakseen katsojalle kokonaan.
Animaatiokurssin teos aiheesta Muutos (by Ella Jokelainen)

Tämän videon olen esitellyt jo kertaalleen suosikki animaationi postauksessa. Ajattelin kumminkin, että koska kyseessä  on sen verran hieno teos voisi sen uudelleenkin esille laittaa. Animaattori Ella Jokelaisella ei ole itsellään youtube kanavaa joten kulkutauti89 latasi videon hänen puolestaan. Onneksi niin teki, sillä video on hienosti animoitu, siinä on kiva tarina ja piirrokset ovat todella kivan värisiä sekä hienoja!
anniina & prillan ♥ i miss you so )':

Aaaanniina näyttää kuinka yksinkertaisista palikoista saa kottua koskettavan videon. Videon kannattelevana voimana toimii ihana musiikki ja kuvamateriaali on herttaista. Lopun hirnahdus ja tekstit saavat videoon haikean tunnelman. Ihana pätkä.Enempää uusia videoita en suosikkeihini ole lisäillyt ja seuraava suosikkivideo postaus tulee taas kun sopivasti videoita on kertynyt. Jos näitte jotain kivaa, kirjoittakaa siitä videon tekijälle ja peukuttakaa ylös sillä itseäni ainakin piristää lukea kommentteja ja nähdä jos videosta on tykätty. Toki blogiinikin sopii kirjoitella mielipiteitä videoista ja muustakin mitä mieleen ilmaantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti