perjantai 8. maaliskuuta 2013

Sketsejä osa 5 "Taikaa"

Voi voi. Kyllä nyt tunnen itseni surkeaksi bloggaajaksi. Päätin blogin alkuvaiheilla kaksi asiaa. Että en ota stressiä kirjoittamisesta, mutta toisaalta koetan kirjoittaa ainakin kerran viikossa. Nyt olen ensimmäistä kertaa rikkonut lupaikseni... Melkein pari viikkoa on hurahtanut edellisestä kirjoituskerrasta ja stressaan sitä.

Jätämme kumminkin tuossa aiheessa rypemisen heti paikalla tuohon muutamaan riviin.

On aika tutustua tarinaan nimeltä Magic.
Videon kuvaamisesta on melkoisesti aikaa, mutta muistan sen sujuneen todella vauhdikkaasti sillä olin taas etukäteen suunnitellut kohtaukset.

Idea itselläni oli harjoitella splitscreeniä eli jaettua kuvaa sekä tehdä bluescreen kokeiluja joissa häivytetään kuvasta läpinäkyväksi joku tietty väri. Huomasin ainakin sen, että valaisu täytyy olla kohdallaan, jotta saat sinisestä (tai vihrestä) jonka on tarkoitus kadota, tasaisen värisen niin että häivytys ei vuoda muuhun kuvaan. Valaisu kumminkin vaatii kunnolliset valot ja ne ovat se hyödyke joilla minulla harvoin on mahdollisuutta leikkiä.

Kohdassa 0:42 piti myöskin poukkoroida tyttö ilman yläruumista mutta jostakin kumman syystä Premi päätti poistaa kyseisen layerin joka kerta kun koetin pakata videota youtubelle sopivaan muotoon. Nyt tietäisin kuinka asian olisi saanut ratkaistua, silloin en.

Videossa näyttelijänä toimivat Mira, Ella sekä Eve, musiikin teki Sengdao ja äänieffectit Jari,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti