sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tutustumisen arvoisia youtube kanavia.

Tuosta edellisestä postauksesta tuli mieleen esitellä lempi youtubelaiseni! Luvassa siis pieni kooste eri "alojen" kanavista joista osa on hiuppu tunnettuja (ainakin omissa piireissään) ja osa sitten vähemmän.

HEPPAVIDEOT
1130 tilaajaa.
Olen esitellyt suosikki videopostauksissani monia Miian videoita ja useimmat heppavideoita katselevat tuntevankin tämän tytön kuuluisimmat videot. Vaikka hän latailee videoita suhteellisen harvoin, niitä kannattaa odottaa sillä teokset ovat aina mielikuvituksellisesti suunniteltu ja todella hienoja visuaalisesti sekä taidokkaasti tehtyjä. Lempi videoni Miialta on Behind golden frames - M & D

1667 tilaajaa.
Tällä kanavalla seikkailevat Kimble ja Ruffe shettikset jotka on koulutettu tekemään upeita temppuja mutta silmissä loistaa silti ponimainen välke. Videot ovat yleensä piristävän hauskoja ja niitä jaksaa katsoa usean kerran kyllästymättä. Näiden suloisten shettisten seikkailuja on aina ilo katsella. Mielestäni paras video on kuuluisa teos Kimbe on ☆[ suᴘᴇя.n.i.n.j.α ]☆


KISSAVIDEOT
1,666,466 tilaajaa.
Ihania kissa animaatioita joihin jokainen kisun omistaja samaistuu! Piirrokset ovat sulavia liikkeissään ja herttaisia suunnittelultaan. Äänimaailma on kirkas mutta pelkistetty. Monet ovat varmasti tähän kanavaan jo tutustuneet, mutta jos Simon kissoinen on jäänyt jostain syystä väliin, niin nyt olisi korkea aika kurkistaa linkin taakse. Paras kisuanimaatio on mielestäni TV Dinner - Simon's Cat.

91,618 tilaajaa.
Näissä videoissa päähenkilönä seikkailee itsekäs, jästipäinen ja vaativa kisu Sylvester. Taustahenkilöinä toimivat Gipson kissa, Shelby hauveli sekä elukoiden omistaja Steve. Sylvesterin tuhmat kommentit ja halveksunta muita kohtaa jaksaa aina naurattaa. Ikävä kyllä, uusia videoita ei ole aikoihin tullut, mutta jaksan pitää toivoa yllä! Paras Sylvester video on mielestäni How to Annoy A Kitty Cat.


PELIVIDEOT
12,736 tilaajaa
Agent JR on useita vuosia ollut yksi suosikki pelaajistani. Rakastan hänen rauhallista ääntään ja meillä on melkoisen samanlainen pelimaku. Hänen juontonsa ovat hauskoja ja mielenkiintoisia joka saa aikaan sen, että näitä videoita jaksaa katsoa vaikka ei kyseinen peli niin kiinnostakkaan. Itse pidän eniten Agent JR:n Carmageddon pelijuonnosta.

84,940 tilaajaa.
Vashilla on ehdottomasti tilaamistani pelaajista härömmät jutut joille hän itsekkin muistaa aina naureskella. Yleensä LP ihmiset eivät paljasta paljoa omasta elämästään, mutta Vash tekee siinäkin poikkeuksen ja kertoo monesti arjestaan ja sen enemmän tai vähemmän kummallisista sattumuksista. Pidän kovasti hänen rennosta asenteestaan elämää ja pelaamista kohtaan. Vashin paras juonto on mielestäni kummallisessa Psychonauts pelissä.

HUUMORI
4,397,460 tilaajaa
Olen seurannut näiden ukkojen tekemisiä jo "ensimmäisen tuotantokauden" aikana ja hauskuus on jaksanut säilyä sekä riimejä riittää. Sen sijaan videoissa näkyy selkeää kehitystä ja hauskojen pikku yksityiskohtien lisäilyä verrattuna alkupään juttuihin. Tällä hetkellä uusi video ilmestyy joka toinen viikko. Parasta teosta on monien hyvien videoiden joukosta vaikeaa keksiä, mutta päädyin videoon Nikola Tesla vs Thomas Edison. Epic Rap Battles of History Seson 2

7,949,452
Moni varmasti muistaa teinipojan joka opetti vuosia sitten videossaan "How to be an emo". Suurinpiirtein siitä se sitten lähti. Nyt hän on jatkuvasti youtuben suosituimpien kanavien kärkipäässä. Ihan ymmärrettävistä syistä. Ryan on todella ilmeikäs ja taitava kameran edessä. Videot ovat vaihtelevia aiheiltaan ja monessa niissä on syvällisempi puoli huumorin lisäksi. En kertakaikkiaan keksi suosikkivideota hänen teoksistaan, niinpä linkkaan nettietikettiä opettavan tuotoksen kun kerran ollaan blogissa. Most Annoying People On The Intenet.

SEKALAISTA
130,274 tilaajaa.
Toiset vaan osaa! VAUDE! Jos haluat katsoa kuinka tyhjälle paperille ilmestyy niin aidon näköisiä piirroksia ihmisistä, että niiden odottaa iskevän katsojalle silmää, kannattaa näppästä yllä olevaa linkkiä. Koska en oikein osaa valita taaskaan parasta videota, linkkaan tähän yhden sellaisista joka saa tosiaan ihmettelemään taiteilijan lahjojen laajuutta. Tässä pätkässä hän käyttää kynän tai liidun sijaan suolaa! Crazy Portrait with SALT! - The Original One.

625 tilaajaa.
Kirsi kuuluu taas siihen porukkaan joka videoita olen ihastellut blogissani aijemminkin. Hänen videonsa  jaksavat yllättää monipuolisuudellaan ja mielikuvituksellisuudella lähes joka kerta. Monen nuoren youtubelaisen videot ovat kovin saman kaltaisia keskenään ja tuntuu, etteivät tekijät uskalla poistua hyväksi havaitulta katsojamagneetti alueelta ja kokeilla uusia asioita. Kirsi on tässä todellakin poikkeus. Lempi videoni tuiskauskanavalta on ehkä Ystävyys.

Olen aika nirso tilaamaan kanavia, sillä haluan katsoa kaikki niihin ilmestyvät videot ja siihen menisi tolkuttomasti aikaa jos tilauksia olisi hirmuinen määrä. Tämä ei tietenkään tarkoita, ettenkö pitäisi silmiäni auki uusien tuttavuuksien varalta. Tiedätkö sinä sivun joka tuottaa hienoja teoksia? Nyt (ja aina) saa linkata suosituksia. Vaikka sitten sen oman kanavan. Lupaan tarkastella kaikki. :)


4 kommenttia:

 1. valowify --> http://www.youtube.com/user/valowify <-- tekee aivan mielettömän upeita hevosaiheisia (ja kaiketi jotain muiankin) videoita. Ite tykkään näistä ihan mielettömästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Tarvitsee heti käydä katsastamassa.

   Poista
 2. Hei kiva postaus! Suurin osa oli vanhoja tuttuja, mut toi suolajuttu... ihan käsittämätöntä. O__O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Olispa ittelläki tollaset lahjat... :D

   Poista