keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lasten kiltti pikku ponitamma esittelyssä.

Olen jo jonkun aikaa suunnitellut tekeväni tallillemme muuttaneesta shettistamma Nellasta videon, mutta jokin äkillinen inspiraatiokato on vaivannut. Sama homma on huomattavissa blogin puolella. Jokin on nyt kuitenkin niksahtanut päässä ja ideoita velloo kallon sisällä niin vahvasti, että eiköhän piakkoin joku niistä pääse katseltavaksi asti.

Videosta sitten sen verran, että olen aika usein tallilla samaan aikaan kuin 6 ja 4 vuotiaat videossa näkyvät pojat ja ihastuin kovasti siihen, miten rakastuneita nämä pikkumiehet omaan poniinsa ovat, ja kuinka ystävällinen ja luotettava Nella on lasten kanssa. Tämän kirjoitettuani huomautan kumminkin (koska joku varmasti alkaa asiasta vinkumaan), että pojat eivät koskaan käsittele ponia ilman aikuisten valvontaa! 

Nellan koeratsastukselta otettu kuva. Tämä tosin on ohjasajo testistä.
 Minulla on Nellasta muutakin kuvattuna kuin yhdeltä kärrylenkiltä otettuja pätkiä, mutta pohdin, että videosta olisi tullut liian "sekava" jos olisin lisännyt ratsastusta yms. joukkoon. Tykkään videoista joissa on selkeä idea ja rakenne mutta vielä ei kumminkaan ole riittävästi kuvattua kamaa "Nella koosteeseen". Ehkä sillekkin päivä vielä koittaa.

Valitessani materiaalia videoon, rajasin tarkoituksella aikuiset pois niin paljon kuin mahdollista. Koetin saada Nellan ihanan, tyynen ja kiltin luonteen esiin näin tekemällä ja mielestäni se onnistui melko hyvin. Videosta välittyy kuva ponista joka on täydellinen opettaja nuorille pojille. Sitä oikeasti Nella myös on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti