tiistai 23. heinäkuuta 2013

Teknisiä ongelmia niin paljon ettei tyhmä pää kestä!

Kiukutuksen ahdistus sai aikaiseksi tämän lyhyen päivityksen blogiin.

Työn puolesta ja uuden kameran takia täytyi iskeä iso kasa rahaa uuteen läppäriin. Melko alusta asti kone alkoi esittää hassuja ongelmia Google Chromen kanssa mutta koska se oli vain nettiohjain ja muuten uusi kaveri toimi hyvin, en ollut kovin huolissani ja vaihdoin käyttämään Firefoxia. 

Joitakin viikkoja sitten ostin kumminkin Adoben Creative Cloud ohjelmapaketin ja sen jälkeen todelliset ongelmat ilmenivät! Leikkausohjelma Premiere kyllä yleensä aukesi kiltisti, mutta heti kun koetin liikutella tai koskea klippeihin, se kaatui! Windows ilmoitti, että näytönajuri lakkasi toimimasta oikein ja otin yhteyttä Adoben tekniseen tukee. Olen nyt selvitellyt ongelmia Adoben ja Samsungin kanssa ja vaikuttaa olevan selvää, että näytönajureissa on jotain huolestuttavasti pielessä. Windows ja Samsung update kumminkin inttävät, että koneella on uusimmat mahdolliset päivitykset ja kone toimisi muutenkin moitteettomasti. Mutta kun ei se siltikään toimi! Läppäri myös täyttää kaikki Premiere Pro CC:lle asetetut vaatimukset joten siitäkään ei ole kyse.

Tämän sotkun takia ei uusia videoita ole tullut ja luonnollisesti inspiraatio niiden tekemiseen olisi huipussaan kun en siihen kykene. Blogi siis on ollut hiljaiselon puolella. Toki nyt on kertynyt jo youtuben suosikkivideoihini mainitsemisen arvoisia teoksia, mutta ärsytys omien video ongelmien kanssa on niin ylitsepursuva, että en ole saanut aikaiseksi aiheesta postausta.

Kyllä tämä iloksi vielä muuttuu! (Sanoisi kenties joku optimisti.)

4 kommenttia:

 1. Hei tiiätkö onko Satakunnassa jossain jotain hevosta/ponia joka kaipais vuokraajaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Anteeksi että kesti vastaaminen näin kauan. :D
   Nakkilassa on yks, mutta se on nuori ja vasta koulutus menossa. Jos kiinnostaa lisätieto, niin ht markkinoilla pitäs olla ilmotus yhteistietoineen. :)

   Poista
 2. Toivottavasti saisit ongelmat pian korjattua. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Piiitkän tappelun jälkeen ongelma selvisi. :) Pari uutta videoa jo valmistumassa.

   Poista