sunnuntai 18. elokuuta 2013

Levitaation aiheuttamat videot esittelyssä.

Matkustin Vaasaan Heidin luokse. Tiedossa on näillä matkoilla aina paljon laiskottelua sekä hieman kuvaamista ja editointia maustettuna viinillä. 

Viikonlopun pääprojekti oli levitointikuva jonka mallina toimi minulle uusi tuttavuus, Nora. Rämmimme porukalla nokkospolkua pitkin todella kauniiseen metsän kolkkaan jossa yllätyin iloisesti hyttysten vähäisestä määrästä. Kuvailimme puolisen tuntia ja jälkimuokkaus alkoi heti kotiin pääsyn jälkeen. 

Musiikin tarjosi Milla jolla on ihan uskomattoman kaunis ääni. Musiikki onkin tässä videossa se tärkein tunnelman kannattaja vaikka kuvauspaikka ja kuvattavat eivät asiaa myöskään huonommaksi saaneet. Oli ilo puuhastella osaavan ja pirteän ryhmän kanssa.

Tutkimusmatka kameran maailmaan.


Etsi kuvasta kuvaaja!

Kaikilla oli niin mukavaa!

Jep, jep.
Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Fannyn kameran näppäyksiä.

Videoita saatiin sitten aikaiseksi useita tästä lyhyestä kuvauskerrasta. Ensimmäinen oli se "virallinen" versio joka oli alunperin suunnitelmissakin.Jotta halukkaat pääsisivät tutustumaan tarkemmin levitaatiokuvan käsittelyn eri vaiheisiin, tein Heidille myös yksinkertaisen kuvakoosteen jossa on musiikkina pätkä samasta Millan laulamasta biisistä kuin edellisessäkin videossa.
Viimeisenä oli oikeastaan leikkaamisen kannalta raskain video, sillä se vaati kaiken materiaalin tarkkaa läpikatsomista ja asiattominen pätkien keräämistä. Aikajanalla klippejä oikeaan järjestykseen kootessa sitten sai päästää luovuuden valloilleen... Ei se kuvaaminenkaan (tai varsinkaan se) niin vakavaa ole.Lisää vaasa videoita luvassa vielä ainakin muutamassa postauksessa!

2 kommenttia:

  1. Olitteko Vanhan Vaasan metsässä? Paikan samannäköinen ja erittäin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin juu. Siinä kirkon vieressä. :)

      Poista