torstai 22. elokuuta 2013

Vaasamatkan heppavideot.

Heidin  poni Mramor on muuttanut nuoren ori kaverinsa, Pocon kanssa ihanalle maalaistallille! Kenttää paikalla ei ainakaan vielä ole, mutta valtaisan suurella laitumella on iso tasainen alue missä on oikein hyvä ratsastaa. Lisäksi kaunis laidun on kuvauskohteena miljoonakertaa inspiroivampi kuin tylsä hiekkakenttä tai maneesi. Rakastan Heidin ja Ponin kuvaamista aina, mutta laitumen vuoksi nautin puuhasta erityisen paljon tällä kertaa. 

Heidillä oli iso vaikutusvalta videoon valittuun musiikkiin. Päädyimme jälleen Millan kauniiseen ääneen, joka loi mielestäni todella herkän tunnelman pätkään. Laulun sanat myös sopivat ratsukon yhteiseen matkaan lähes täydellisesti.Päivästä sain aikaiseksi vielä toisenkin videon, sillä ratsastuksen jälkeen Poco innosti Ponin sponttaaniin laukkariehuntaan ja sekin tietysti päätyi kameralle. Kuten muutamasta kohdasta näkyy, olin aidan ulkopuolella mikä on hiukan hankala kuvauspaikka. En halunnut menettää sekunttiakaan porhaltamisesta siirtymällä lankojen välistä laitumen puolelle. Aiemmin jo mainitsin, että laidun oli valtaisa ja kaikenmaailman kasvillisuuden valtaama. Zoomasin niin paljon kuin pikku kuvausvehkeeni kykeni, mutta silti monet kohdat ovat todella laajaa kuvaa. Sekä tietysti pusikkoista.

Videon alussa olevan viimevuotisen maneeririehunnan kaltaista menoa en kovalevylle nyt saanut, Onhan se ihan ymmärrettävää, ettei laitumella niin kovaa kiinnosta laukkailla. Ponikin oli jo päivän jumppansa tehnyt muutamaa minuuttia aiemmin ratsastajan kera. Hauskaa hepoilla tästä huolimatta vaikutti olevan!

Videon ensimmäinen musiikki: Teräsbetoni - Taivas lyö tulta
Videon toinen musiikki: Vanessa Mae - Storm

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että olet herätellyt blogisi eloon, täällä on nimittäin ainakin yksi innokas lukija! :)

  Ensimmäinen video jälleen kerran oikein kaunis, kuten sun tuotokset yleensäkin. Siistiä leikkausta ja nättejä kuvakulmia. Ja biisi on aivan ihana! Laulajalla kaunis ääni ja sanat sopivat hyvin videoon, vaikken itse oikein noista suomenkielisistä biiseistä perusta. :)
  Jos jotain korjattavaa pitäisi antaa niin muutama clippi oli semmoinen, jotka itse olisin jättänyt pois, esim se tavallaan ensimmäinen ratsastusclippi, jossa näkyi mutaista peltoa ja kaksi semmoista lelupalloa siinä vasemmassa alakulmassa. Se jotenkin tuntui "rikkovan" semmoisen herkkyyden joka oli videoon alussa jo muodostunut. :)

  Toinenkin video oli oikein viihdyttävä, biisivalinta etenkin oli mun mieleen kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista!
   Itteäniki harmittaa pitkä tauko, mutta joskus elämä ja tietokoneet heittelee eri suuntaan kun itse haluis. :D

   Mulla oli myös lelupallo kuvan kanssa pitkä pohdinta. Kokeilin ilmankin sitä, mutta ittelle tuli sitten jotenkin "liian" imelä olo. En oo kauheen romanttinen ihminen ja liika siirapi saa oksentamaan vaikka se oliski omasta koneesta lähtösin. :"D

   Poista