tiistai 13. elokuuta 2013

Vauhdikasta menoa ja pikku loikkia.

Tekniset ongelmat ovat ainakin hetkellisesti elämässä takanapäin joten tässä video pitkästä aikaa.

Muutama viikko sitten nuoren Pihla hevosen valmentaja ehdotti irtohypytys hetkeä. Rakensimme siis kujan ja kun sellanen kerran oli vaivalla aikaiseksi saatu, pistettiin muitakin heposia juoksemaan. Tuo päivä oli melkoisen kuuma joten hevoset (ja ponit) olivat aika lötköjä ja kauaa niitä ei viitsinyt juoksuttaa. Salli heppa ei aikataulujen vuoksi ehtinyt samana päivänä loikkimaan, joten se sai hitusen viileämmän päivän joka saattaa olla yksi syy sen hyvin vauhdikkaaseen menoon.

Kuvatessa en voinut liikaa vellella, sillä pelkäsin hölmöyksissäni käveleväni hevosten alle. Keskityin myös enemmänkin hevosten hyppyjen ja liikeiden kuvaamiseen joten video on lähinnä kokokuvaa eikä joukossa ole lähes ollenkaan hienoja lähikuvia. Toisaalta harmittaa hiukan, mutta en halunnut menettää yhtään upeaa lentoravipätkää kuvaamalla samaan aikaan esimerkiksi pelkkää päätä.

Editointi oli pelkkää teknistä näpyttelyä. Intohimoa ei jostakin syystä nyt tullut puuhaan ja en ole myöskään täysin tyytyväinen lopputulokseen. Varsinkaan videon päätökseen. Jotenkin keskeneräinen olo jäi itselleni ainakin, mutta mielikuvitus ei taipunut parempaan suoritukseen nyt tälläkertaa. Materiaaliakin oli normaalia vähemmän kuvauspäivän helteen takia.

Mietin pitkään tekisikö videon "esittely"osiin vahvat värimäärittelyt mutta olen jostakin syystä tykästynyt kirkkaisiin, normaaleihin väreihin tällä hetkellä, joten hyvin raakaa materiaalia nyt vieläkin. Maailma sekä hevoset ovat riittävän kauniita luonnon väreissään.

Musiikit:
Resident Evil 3 OST - The Last Escape
Devil May Cry 4 Original Soundtrack -  Blackened Angel (Dante Battle 1)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti