tiistai 10. syyskuuta 2013

Tylsän elämäni esittely.

Eräänä vapaa maanantaina keksin alkaa kuljeskella arkiasioissa kameran kanssa tehdäkseni videon tähän hauskaan Antraxin musiikkiin Got The Time. Käytännössä joitakin kohtia täytyi tietysti "näytellä". Esimerkiksi herääminen ja nukkumaan meno jotka olisivat olleet hiukan hankalia kuvata livenä. 

Hiukan harmitti kämppäni surkea siivo, mutta jos tässä ollaan "totuutta" kertomassa elämästäni, niin liika siivoaminen olisi ollut epäreilua. Ja tylsää. Ja sillon laiskotti. Toivon, että joillekkin tulee hyvä mieli itsestään katsomalla kuinka huono taloudenhoitaja olen ja huomaamalla olevansa parempi!

Tuon kirjoitettuani täytyy tunnustaa, että ei tästä videosta tullut äärimmäisen paljastava muutenkaan. Tuo päivä ei sisältänyt mitään suurempaa kuvaamisen aiheista puuhaa. Enimmikseen istuin koneella tuijottaen hevostallinettiä ja facea sekä lukien kirjaa. Molempia puuhia on tietysti aika tylsää seurata vierestä pidemmän päälle. Suurimmat liikkeet päivässä olivat matka ostamaan kissanruokaa sekä tallilla käynti, jonka kanssa jouduin huijaamaan katsojaa. (Anteeksi.) Molemmat hevosiin liittyvät kohdat nimittäin olin kuvannut jo aiemmin. Tuon maanantain poneilua en voinut kuvata sillä Kossun selkään nousi talutusta tarvitseva (todella) pikkuinen tyttö joka sitten vaati täyden keskittymisen ja molemmat kädet valmiuteen. Sekä tietysti kuvausluvan jos olisin kameraa siinä samalla heiluttanut.

Videon loppupuolella oleva rauhallisempi kohta koettaa kuvastaa päässä olevaa "sotkua" kun mietin mitä olen tehnyt viimeisen kahdentoistatunnin aikana. Yritän kertoa kuinka kaikki tapahtumat ja kellonajat alkavat päässäni jo hyvin nopeasti mössööntyä yhteen niin, ettei niistä kohta ota enää tarkkaa selkoa. Tietysti jokainen tulkitsee tuon kohdan miten haluaa ja hyvä video ei tarvitsisi selittelyä ollenkaan...

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva video! :) Välillä tuntu, että video meni vähän turhan lujaa, mut se saatto olla myös mun silmissä, että ne ei pysyny mukana. :D Muutenkin teet tosi kivoja videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sun silmät huijannu, tosi vauhdilla pistin videot menemään muutamassa kohdassa. :D Ittelläki melkein alkoi silmissä sumenee kun pidemmän aikaa katoin leikellessä putkeen.
   Kiitoksia kommentista ja kehuista!! :)

   Poista