sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Valtaisa määrä tilaajia. :)

Hämmennyin joitakin päiviä sitten siitä, että YouTuben tilaajalukuni on ylittänyt 1500 rajan! Koska olen tehnyt kiitosvideon viidellesadalle ja tuhannelle tilaajalle, oli sellainen tehtävä nytkin. Muutamia päiviä annoin asian muhia aivojen taka-alalla miettimättä sitä sen kummemmin. Yleensä tämä on minulle paras tapa keksiä kivoja juttuja. Nyt alkusysäyksen videoon sai erääseen tutoriaaliin piirtämäni naiset maalaismaisemassa. Tuo tutoriaali on kyllä jossain välissä tulossa, mutta noita tässä videossa käytettyjä hahmoja en haluakkaan siinä käyttää vaikka ne ovatkin jo valmiina.

Pätkään ei nyt mahtunut mukaan erilistä kiitosta kaikille upeille ihmisille jotka ovat auttaneet videoiden teossa. Maininnan blogissa saavat kyllä kaikki jonka äkkiseltään nyt muistan! Elikkä KIITOS avusta Lauriina, Viivi, Heidi, Jaana + perhe, talliporukka, Hannu, Fanny, Milla, Riina, Kaktu, Petra, Satu, Anu, Ella ja kaikki jotka unohdin mainita.

Toinenkin rajapyykki ylittyi tämän videon myötä. Se on nimittäin sadasyhdeksäskymmenes video kanavallani. Ei ihan täysipyöreä luku ja en ole videoiden määrää muutenkaan paljoa ajatellut. Joitakin hölmöimpiä kun olen välillä poistellutkin kanavaltani joten luku ei tavallaan pidä paikkaansakkaan.

Jokatapauksessa. Kiitokset tämän videon kautta kaikille tilaajilleni sekä lukijoille myös. Tekisin varmasti videoita ja kirjoittaisin blogia ellei ketään kiinnostaisikaan, mutta kyllähän se inspiraatiota huomattavasti parantaa kun joitakin kiinnostaa katsoa ja lukea vaivalla tehtyjä juttuja. :)

Hahmojen äänet: Resident Evil pelit.
Musiikki: Happy tree friends.

2 kommenttia:

  1. Loistava video taas! :D En pääse enää kommentoimaan you tubeen, koska en suostu luomaan Google+ tiliä. Luulen, että se on syy miksi moni muukaan ei kommentoi. Hemmetin typerä systeemi. Tai hemmetin itsepäinen Petra, en tiedä kumpaa. No ehkä molempia! Saa nähdä milloin pakotetusti joudun tilin perustamaan (ehkä se tulee itsestään lopulta kaikille tube käyttäjille), mutta vielä en suostu. Ihan periaatteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakosta se tuli, mutta ei se ole muuttanu Tuben käytössä käytännössä mitään. En ole käyttäny ollenkaan google + palvelua ja vaikka siellä on mulla nyt "pakko" tunnukset, niin ei sinne mitään tarvi kirjottaa. :)

      Poista