maanantai 31. maaliskuuta 2014

Rummunpärinääääääää!!!!!! Videokisan ratkaisu.

Videokisa on ratkennut! Ääniä kertyi ihan kiva määrä ja monet jaksoivat kommentoidakkin. Kiitokset kaikille! Tähän alkuun selitän hiukan kuinka laskin järjestyksen.

Niille jotka eivät äänestämässä käyneet tiedoksi, että kyselyssä arvosteltiin musiikki, kuva, editointi ja tunnelma. Jokaisesta kohdasta piti merkitä onko se surkea, menettelevä, ok, hyvä vai mahtava. Laskin niin, että jokaisesta surkea ruksista video sai yhden pisteen, jokaisesta menettelee 2, ok 3 jne. Näin siis järjestys selvisi ja täytyypä todeta, että melko tiukka kisa oli! Voittajan ja vähiten pinnoja saaneen välillä oli alle 60 pistettä!

Voittajaksi kiipesi video numero 7. 
Josiponi MEMORIES videollaan.

(Otan yhteyttä YouTuben inside postilaatikon kautta, joten tarkkaile viestejäsi Josiponi.)
Muutamia äänestäjien kommentteja:

-Puheet tuolla välissä oli tosi hyviä. Videosta tuli lämmin olo. Mun mielestä tää oli selvästi paras video näistä.

-Alun nopeasti edestakaisin vaihtuvat kuvat häiritsivät hieman, samoin videon voimakas sinisävyisyys. Muuten editointi oli kuitenkin toimiva. Erityisesti ensimmäisen minuutin jälkeen oleva selässä seisomisklippi on ihana.

-Tosi ihana video! Editointi ehkä vähän huolimatonta toisinaan, mutta ei pahasti haitannut.Hopealle laukkasi video numero 4. 
And the cannon goes... jonka on tehnyt Aichasheart.

Muutamia äänestäjien kommentteja:

-Materiaali olisi voinut olla monipuolisempaa, nyt video tuntui pitkähköltä.

- Kaunis ja taidokkaasti tehty video. Hieno! Vähän liikaa erikoistehosteita minun makuuni, mutta mielipideasiahan se on.

- Klippien hidastukset näyttivät upeilta. Vaikka leikkaus on hienoa ja oikein rytmitettyä, olisi siihen tullut lisää vaihtelua jos lähes koko videon ajan ei olisi toistunut sama siirtymä.Kolmanneksi tuli Hemuliini videollaan passion.

Muutamia äänestäjien kommentteja:

-Tämä sama äänitrack on käytetty hevosvideoissa jo miljoona kertaa joten ei ole omaperäinen enää. Hyvä kuvaus kuitenkin!

- Jos joku miinus pitää tästä videosta sanoa, niin nuo tekstit. Tässä videossa ne oli tuotu esiin tyylikkäämmin ja videoon sopivammin, mutta niitä oli silti mielestäni liikaa. Makuasia tietty tämäkin. Muuten oikein mahtava video.

- Puhutut ja varsinkin tekstitetyt videot harvemmin nappaavat. Videoon on silti saatu ihana tunnelma ja materiaali on hienosti kuvattua.


4.
TheKimbeh
Ruffe metsässä.

- Ihanan taianomainen video ja kauniita klippejä. Klippeihin olisi ehkä voinut hakea vielä useampia kuvakulmia.

- Ihan kuin pätkä jostain elokuvasta! Ihana satuponi satumetsässä. Miinusta kameran tärähtely.

- Satumainen video, satumaisella musiikilla ja kauniilla ponilla.5.
Pauliina Rita
Raining more than ever

- Yksinkertainen leikkaus sopii ja vaikka kappaleesta en ihmeemmin pidäkään se tuo ihanan rennon, mutta kuitenkin vauhdikkaan tunnelman.

- Ihana lopetus!

- Ihanan hyväntuulinen video! Vähän ehkä tylsähkö.6.
MustikkaMursu
to here i will a.l.w.a.y.s return

- Sekava video. Hyppeli kesästä talveen ja talvesta syksyyn ja kevääseen jne. mikä ei ainakaan auttanut tuomaan sidosteisuutta videoon. Useaankin otteeseen oli kuvattu pimeällä/maneesissa, joten kuvanlaatu oli niissä kohdissa kehno. Myös juuri ja juuri näkyvät jatkuvasti ilmestyvät laulun sanat häiritsivät. Kyllä minä kuulen mitä siinä lauletaan ;) on tietty ok jos nostaa joitain kohtia biisistä esille, mutta tässä oli liikaa.

- Hieman pitkähkö, mutta ihana tunnelma!

- Ihania ja monipuolisia klippejä, sekä onnistunut tunnelma.7.
Hanna Pietiläinen
Klaara palloilee

- Klippejä olisi ehkä saanut leikata enemmän, sillä video jäi vähän pitkäksi, koska klipit olivat sen verran samanlaisia. Joka tapauksessa mukavan erilaista katsottavaa muihin verrattuna.

-Kivasti kuvakulmia useita, vaikka suurin osa videosta oli kuvattu ilman kuvaajaa.

- hyvä aihe ja palloilevaa heppaa oli hauska kattoa mutta videona aika mitänsanomaton.Kiitokset jälleen kaikille rohkeille osallistujulle ja äänestäjille. Kiva huomata, että kisoihin vielä osallistutaan vaikka videoiden "kultaaika" onkin hiukan takana jo. Tykkäsin itse kauheasti tästä kisan järjestämisestä vaikka uusia videontekijätuttavuuksia ei löytynytkään. :D 

4 kommenttia:

 1. Säkin oot ilmeisesti huomannu just ton että videoiden kulta-aika on ohi? Kirjota joku mielipide/asiakirjoitus aiheesta! :D Siitä kuinka youtubessa ennen tehtiin videoita ja nykyään kukaan ei oikeen tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta. Voisin tosiaan kirjoittaa aiheesta. :)

   Poista
 2. Edellisen ideaan lisäten, olisi kiva jos ottaisit esille youtubemaailman hevosvideoiden tekijöiden "isoja nimiä". (Esimerkiksi Kaktu, Mia I (?), Emmi yms.) Kenellä vaikka on eniten subbaajia?
  Myös kuuluisista videoista olisi hauska kuulla analysointia, esim. Futuran kauhea pukki tai muita noita legendoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joistakin lagendaarisista suomiheppavideoista voisin kyllä kirjottaa... Pitäisi vaan eka miettiä mitä ne on. :D Toi Futuran kauhea pukki nyt on selkeesti yksi!

   Noista isoista nimistä en oikein keksi mitään kirjoitettavaa. :/ Aika hiljaiseloa ovat monet pitäneet ja uusia en tunne oikein.

   Poista