tiistai 3. kesäkuuta 2014

Valkoinen karvatyyppi videolla taas.

Heidi mainitsi jokin aika sitten, että voisin tehdä videon hänen ja Mramorin (Ponin) yhteisistä vuosista joita on  jo kuutisen kappaletta tullut täyteen.

Aloitin ihan kaivelemalla netistä (luvan kanssa tietysti) Heidin ja Ponin yhteisiä kuvia ja asettelemalla ne vuosittain kansioihin. Seuraavaksi huomasin iloisesti, että vanhat raakavideoni eivät sisällä minkäänlaisia vuosilukuja! Edes ominaisuuksia kaivellessa ei kaikista vuotta löytänyt. Ainoa keino muistaa mitä olin kuvannut minäkin vuonna, oli katsella Youtube latauksieni vuosilukuja. Lopulta kun olin saanut kaiken järjestykseen, oli helppoa koota video oikeaan rakenteeseen.

Hiukan tuli nostalginen olo katsellessa noita vanhimpia materiaaleja. Kaikkea hauskaa on tultu tuon valkean ponielukan kanssa kuvattua. Siinä on malli joka osaa poseerata kameralle ja tarjota kuvaajalle aina jotain uutta!

Tietysti välillä pitää kokeilla toisiakin miehiä! Kossu ja Heidi maastossa.
Minne ne vuodet livistää...

 
Musiikki Resident Evil Outbreak pelistä.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Täytyi tulla ihan tänne blogin puolelle kommentoimaan kun YouTubessa vastaaminen ei nyt jostain syystä onnistu. Jäi harmittamaan kun kommentistasi videooni (Harmaa iltapäivä, https://www.youtube.com/watch?v=DCFMC0ID8lI) ei tullut ilmoitusta ja huomasin sen sattumalta vasta nyt, kuukausien jälkeen... Videon olisi totta kai saanut jakaa blogissa (ja saa yhä, mutta ehkei näin kuukausien jälkeen löydy enää samaa kiinnostusta) ja olisi ollut mielenkiintoista lukea lisäkommenttejakin. On aina kiva kun jaksat laittaa palautetta videoihin ja itsekin käyn aina välillä katsomassa blogiasi ja videoitasi vaikken rekisteröityneenä seuraakaan :)
    - Jasmin

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastauksesta vaikka näin jälkikäteen. :) Kiinnostusta tosiaan on vielä. Kerään suosikkeihin aina 3-5 mun mielestä mahtavaa video joista sitten kirjotan kun on sellainen mieli ja vielä ei ole tullut tilanne vastaan. Ilmottelen youtubeen kun näin käy,

    VastaaPoista