maanantai 14. heinäkuuta 2014

Aika on mystinen asia

Kun taas saatiin tallilla porukassa irtohypytyskuja aikaiseksi, täytyi tietysti kamera ottaa mukaan. Kuvaaminen ei kauheasti hyvittanut, joten lämäsin kameran tynnyrin päälle leikkimään yksinään. Ajatus oli tehdä hiukan tämänkaltainen video mikä nyt tulikin, mutta lähes puolet materiaaleista meni "piloille" kun kissa hyppäsi tynnyrin päälle ja heilautti sitä. Tämän seurauksena kamera tietysti liikahti millin ja pilasi tasaisen kuva. (Pakko hankkia jalusta...) Tuossa videossa näkyykin yksi pikku heilahdus, pahimmat täytyi ihan suoraan jättää pois.


Musiikki: DMC3 -  (Tower (Temen-Ni-Gru) Appearance)

Tämän videon ilmaantumiseen on kaksi syytä joista ensimmäinen on raaka halu pelleillä premin kanssa sekä hyödyntää tuota kuvattua materiaalia jotenkin.
Toinen syy on videon idea. Aihe on tavallaan henkilökohtainen pohdiskelu. Minulla on todella hutera muisti ja menneillä asioilla on tapana puuroutua niin pahasti, että välillä on hankalaa selvittää onko joku asia tapahtunut oikeasti vai vain omaa kuvitelmaani tai unta. Ajatukset, muistot ja nykyisyys menevät niin sekaisin, että tuloksena on pelkkää mössöä josta ei enää ota selvää. Useimmat asiat kumminkin terästyvät jos niitä alkaa penkoa. Videossa se selkeys on tietysti tuo ponini Kossu joka on lopussa ainoa selvä hahmo.

Kun ajasta kerran selitän, niin on ihan sallittua laittaa vanha kuva uuteen postaukseen. :)2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu 11 faktaa- haasteeseen!
    http://uudenajankuningatar.blogspot.fi/2014/07/7-haaste-11-faktaa.html

    VastaaPoista