maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kurkistus arkeen.Videoita ei ole paljoa nyt alkukesän aikana tullut. Olen kyllä kuvaillut kaikenlaista, mutta mitään ideaa ei kumminkaan  ole ilmaantunut. Kunnes keksin tehdä tälläisen päiväkirjan. Tietysti, koska on kyseessä video, huijaamistahan siinä on. Päivämäärät keksin ihan päästäni ja materiaalit eivät ole mitenkään oikeassa aikajärjestyksessä.

Tajusin aika varhaisessa vaiheessa video suunnitellessa, että nyt tarvitsee pakottaa joku miespuolinen henkilö ruunan ääneksi. Hetken harkitsin tekstien laittamista puheen sijaan, mutta mielestäni liika kirjoitus tavallaan "pysäyttää" videon. Kyse on kumminkin videosta joka liikkuu ja sisältää ääniraidan eikä staattisesta tekstistä. Onneksi sain ihan helposti serkkuni Ollin nauhoittamaan nuo puheet. Suuri kiitos hänelle avusta!

Värimäärittelyissä ideana oli saada melankolinen tunnelma aikaiseksi. 
Jälkikäteen aloin miettiä, että aihetta olisi toki voinut lypsää huomattavasti enemmän ja pidemmälle. Ehkä teen siis joskus lisää päivismerkintöjä. :)

2 kommenttia:

 1. Ihan mahtava! Pisti kyllä hymyn huulille, paras kohta oli ihan ehdottomasti lopussa "komee muija palvomassa" :D Näitä ehdottomasti lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :)
   Toivottavasti keksin jotenki jatkoa tarinaan. Ja kerkiän kuvailla!

   Poista