maanantai 4. elokuuta 2014

Vaasan outouksia.

Nyt kastui tytöiltä tassut.
Milla keksi kuvata hypnoosiin liittyvän kuvan, sellaisen jossa "uhri" jäykistetään lankuksi ja koska valokuvissa on niin yleistä ja helppoa huijata, menin videoimaan tapahtuman. (Ja tietysti tuon porukan kanssa on muutenkin ilo puuhailla...) Malli, Milla Grönstrand vaivutettiin hypnoosiin Jarmo Gladerin toimesta ja hän tosissaan "muuttui" jäykäksi kuin rautakanki. Se toimii!

Vatsalihakset!
Kuten kuvasta näkyy, oli ilta-auringon aika. Tuolit raijattiin mereen, kamera aseteltiin paikoilleen ja setattiin kohdalleen etukäteen sillä mallia ei tietenkään sovi iäisyyksiä tuollaisessa asennossa roikottaa. Kun kaikki oli valmista, Jarmo puhui Millalle hiljaisella äänellä jonkin aikaa. Jo hämmästyttävän pian Milla alkoi selkeästi jäykistyä. Lopulta hänet kaadettiin ja kannettiin tuolien päälle, kuvat näpsittiin nopeasti ja siinä se. Ammattimaista ja nopeaa. Koko tilanne oli ohi noin kymmenessä minuutissa. Tietenkään Millaa ei tuosta asennosta herätetty, vaan hänet nostettiin jaloilleen rannalle.

Halusin videossa säilyttää dokumentaarisen tunnelman eli en juurikaan pelleillyt leikkauksella tai kuvan väreillä. Aitoa ääniraitaa en kumminkaan voinut käyttää, sillä tuuli ja meri suhisivat siinä häiritsevästi. Niinpä videon äänimaailma on yksinkertaisuudessaan meriaiheinen äänieffekti + avaruudesta nauhoitettu "maapallon ääni". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti